VIDEO JE OVU PORODICU KAKO VOZI PORED PRISTANIŠTA: Horor koji se onda desio ledi krv u žilama!

Tragedija

VIDEO JE OVU PORODICU KAKO VOZI PORED PRISTANIŠTA: Horor koji se onda desio ledi krv u žilama!

Ludi svet -
Ovo je jedna od najstrašnijih tragedija za koju ćete čuti danas. Prošle subote, šestočla na porodica vozila se blizu pristaništa u Irskoj, kada je njihov auto sleteo u vodu.

Srećom, u blizini se nalazio svedok koji je skočio za porodicom kako bi ih spasao. Nažalost, nije uspeo sve da ih spase.Kada je video porodicu u ovoj drami, Davit se skinuo i zaronio u vodu da pokućša da ih spase. Kada je stigao do auta, otac mu je pružio bebu. Beba koja je predata kroz prozor auta koji je tonuo je i jedini preživeli ove tragedije.Rut Danijels (57), njena 15-godišnja ćerka, Šon MekGroti (46) partner Rut, druga ćerka i njeno dvoje unučadi, 12-godišnji Mark i Evan (8), svi su poginuli kada je njihov auto sleteo u vodu.

Uhvatio je jednog dečaka za ruku i pokušavao je da ga izvuče. Tragično, nije uspeo da ga izvuče kroz prozor i morao je da ga pusti.Davit je rekao:"Voda je jurila unutra i sledeća stvar koja se desila jeste da je otac samo pogledao u mene i rekao:" Spasi bebu" i auto je samo potonuo. Još uvek sam držao mladića za ruku i samo sam ga pustio. Verovatno mu se noga zaglavila unutra ili nešto slično jer sam ga zamalo izvukao."

Takođe je ispričao da je otac imao šansu da izađe iz vozila. Bio je na pola puta napolje, ali verovatno je doneo odluku da ostane. Odlučio je da će radije umreti sa porodicom nego da živi bez njih.

Pogledajte priču ovog heroja ovde:

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track