OVU 9-GODIŠNJU DEVOJČICU SU MALTRETIRALI U ŠKOLI: 6 meseci kasnije svi su počeli da je se plaše!
Foto: Hefty

Motivacija!

OVU 9-GODIŠNJU DEVOJČICU SU MALTRETIRALI U ŠKOLI: 6 meseci kasnije svi su počeli da je se plaše!

Ludi svet -

Kada Mila Bizoto iz Floride, SAD, uđe u salu za trening, skine majicu, ona zaista misli ozbiljno!

Iako ima samo 9 godina, kada je u pitanju vežba sa preprekama, ona je prava zvezda. Ona je najmlađi takmičar koji je učestvovao u takozvanoj "BattgleFrogXtreme", 24-satnoj trci. Trka je inspirisana sa elitnim američkim fokama i ima mnogo teških prepreka.

Trka se sadrži od toga da se završi što više rundi za 24 sata. I Mila učestvuje - kao jedina osoba ispod 18 godina!

Sve je počelo pre 6 meseci kada su je maltretirali u školi. Mila koja je već tada uživala da ide u teretanu sa tatom, počela je ozbiljno da trenira. I naučila je da to voli!

Od ponedeljka do petka, nju možete da nađete u teretani. Njen trening traje 3 sata i sada ima više trenera i sportskog doktora koji je tu da svi budu sigurni da ne pretera.

Kada su u školi videli koliko je brza i jaka, maltretiranje je prestalo samo od sebe. Ovo je ohrabrilo Milu da započne sopstvenu kampanju protiv maltretiranja vršnjaka. Učestvovanjem u trci, Mila želi da ohrabri drugu decu da sami otkriju svoju snagu. Ona objašnjava:"Trkam se kako bi inspirisala decu da shvate da imaju i drugu stranu i da ih pomerim sa kauča."

Ona sebe psihički sprema jer će morati da pliva 8 km i trči 58 km sa više od 25 prepreka. Mila je uspela da napravi imresivnih 6 rundi. Njen otac je jako ponosan na nju. I ona na samu sebe - i treba!

U svakom slučaju, ona je impresivni primer volje i fitnesa. Sa njenom snagom i kondicijom, može lako da zaseni i mnoge odrasle osobe. Prava snaga!

Nemojte da zaboravite da ona ima samo 9 godina!

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track