IZGLEDA KAO DA OVA MAČKA JEDNOSTAVNO UŽIVA NA SUNCU: Ipak, dešava se mnogo više što oko ne vidi!
Foto: Hefty

Kraj života!

IZGLEDA KAO DA OVA MAČKA JEDNOSTAVNO UŽIVA NA SUNCU: Ipak, dešava se mnogo više što oko ne vidi!

Ludi svet -

Priča 21-godišnjeg mačora Tajgera je dokaz da nikada nije kasno da ostvarite svoje snove. prošle godine su ga pronašli napuštenog i u očajnom stanju, ali onda ga je našla Adrijen Buiš.

Adrijen je videla oglas da se traži dom za Tajgera i pokazala je dečku. Odmah su se složili i otišli da ga uzmu. Kada su konačno došli da upoznaju ovoh momka, bili su šokirani njegovim stanjem.

Adrijen je postavila sledeći status na Fejsbuku:"Tajger je bio mršav, koža mu je bila matirana, a pio je i po galon vode dnevno. Imao je i tumor veličine golf loptice koji je morao hirurški da se ukloni, a i bubrezi su mu otkazivali."Adrijen je znala da su mu dani odbrojani i rešila je da učini njegove poslednje momente divnim. zajedno sa dečkom, Ona je stvorila "listu" svih stvari koje bi Tajger trebao da doživi pre nego što umre. A onda je počela avantura:Dan odmora na plaži

Pojavljivanje na lokalnoj televiziji.

Divan Božić sa voljenima.

I naravno rođendanska žurka za 21. godinu sa mnogo poslastica.

Ne treba zaboravit i mnogo dremki, jer šta je život nez dobrog spavanja?

Tajger je jako srećan što je pronašao tako divne vlasnike. Adrijen je rekla:"Možda to nije mnogo za druge, ali sva ta mala putovanja napolje su za njega sjajna jer on obožava da bude napolju...za sada moje omiljena plaža."Ona samo želi da bude sigurna da Tajger uživa u kraju svog života. Sudeći prema fotografijama, ona radi jako dobar posao.

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track