MATRIKS PREDVIDEO NAPAD NA KULE BLIZNAKINJE: U Neovom pasošu zabeležen datum katastrofe!

Ezoterija ili neobična podudarnost

MATRIKS PREDVIDEO NAPAD NA KULE BLIZNAKINJE: U Neovom pasošu zabeležen datum katastrofe!

Ludi svet -

Bilo da je u pitanju slučajnost ili ne, režiseri filma, braća Vakovski, pokazala su da su upućeni u ezoteriju, jer su u trilogiji Matriks i u filmu V za Vendetu zapleti puni okultnih simbola i slika.

U mnogim filmovima, televizijskim serijama i muzičkim spotovima je bilo referenci na 11. septembar i pre nego što se on dogodio. Jedna od njih jeste i pasoš filmskog lika Nea u filmu Matriks koji je izašao 1999. godine.U njegovom pasošu se jasno vidi da on ističe tačno 11. septembra 2001. godine, što je neverovatna slučajnost pošto se film pojavio dve godine pre napada 11. septembra, piše “jonesreport.com”

Takođe, treba napomenuti da za datum izdavanja pasoša stoji datum 12. septembar 1991. godine, što je samo dan nakon čuvenog govora Džordža H.V. Buša pred Kongresom 11. septembra 1991. godine, kada je on pozvao na formiranje Novog svetskog poretka. Zaista, izgleda da je 11. septembar datum od izuzetnog značaja za okultističku elitu.

Bilo da je u pitanju slučajnost ili ne, režiseri ovog filma, braća Vakovski, pokazala su da su upućeni u ezoteriju i u trilogiji Matriks i u filmu V za Vendetu jer su zapleti ovih filmova puni okultnih simbola i slika.

Pored Matriksa, jedno značajno predviđanje 11. septembra je napravljeno i u epizodi Simpsonovih 1997. godine, kada je Lisa držala u ruci pamflet za putovanje u Njujork od 9 dolara na kom su se mogle videti kule bliznakinje a pored njih broj 9, što jezivo ukazuje na 11. septembar.

Pilot epizoda serije „The Lone Gunmen“ (Usamljeni revolveraši) imala je jeziv zaplet u kom se frakcija vlade prerušila u teroriste i otela avion daljinskim upravljanjem kako bi ga slupala u Svetski trgovinski centar. Epizoda je emitovana 4. marta 2001. godine, 6 meseci pre 11. septembra.

Zvezda serije, Din Haglund, prethodno se pojavio u emisiji kod Aleksa Džounsa i pričao o ovoj neverovatnoj slučajnosti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

„To je bio deo zapleta pošto je u tekstu pisalo da bi takav događaj mogao biti iskorišćen za pokretanje međunarodnog rata protiv terorizma“, rekao je Haglund.

Zanimljivo je da je Haglund takođe otkrio da su FBI, NASA, CIA i druge vladine agencije predložile takav zaplet Krisu Karteru, napominjući da su ove agencije delile zaplete i drugim ljudima u Holivudu.Poznato je da Pentagon ima velikog uticaja na većinu visokobudžetnih vojnih filmova, pri čemu se u scenariju razmenjuju informacije o bazama, avionima i opremi, a Pentagon dobija priliku da utiče na tekst. Jasno je da se vladine snage na ovaj način mešaju i u medije.

(Webtribune.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track