NJEGOVO PONAŠANJE ZAMALO JE UBILO 3-GODIŠNJE DETE:Jedan policajac je uspeo da je spasi...i to kako!
Foto: Facebook

Neverovatno!

NJEGOVO PONAŠANJE ZAMALO JE UBILO 3-GODIŠNJE DETE:Jedan policajac je uspeo da je spasi...i to kako!

Ludi svet -

Pre nekoliko dana, Lavonte Del vozio je krou svoj rodni grad Vestland, Mičigen sa svojom 3-godišnjom ćerkom kada je odjednom u retrovizoru video crveno-plava svetla.

Lavonte je odjednom postao nervozan dok je zaustavljao vozilo, a ispostavilo se da je ovo zaustavljenje sve osim normalnog saobraćajnog zaustavljanja.

Policajac Džošua Skaljone, koji je zaustavio Lavontea zbog zatamnjenih stakala, izašao je iz svog policijskog vozila i prišao Lavonteu kako bi ga zamolio da izađe iz automobila. Kada je policajac pogledao na zadnje sedište nije mogao da veruje svojim očima: LaVonteova ćerka sedela je nevezana i bez sedišta za decu.

Kada je policajac pitao Lavontea kako može da bude tako nemaran kada je u pitanju bezbednost njegovog deteta, Lavonte je otvorio srce policajcu. Boreći se da ne zaplače, Lavonte je otkrio da prolazi kroz jako težak period i da nije mogao da priušti sedište za dete od kada je prerasla staro. Policajac Skaljone bio je ganut iskrenom pričom i zamolio je Lavontea da ga prati do prvog velikog marketa. "Što?", pitao je Lavonte. Policajac mu je rekao da će mu biti zadovoljstvo da njegovoj ćerki kupi novo sedište za auto kako bi mogla sigurno da putuje sa svojim ocem.

Njih dvojica ušli su zajedno u market, pričali jedno drugom o svojim životima i borbama. Ispostavilo se da policajac Skaljone i Lavonte imaju dosta toga zajedničkog i da su iskusili slične probleme u životu. Ništa ne bi pomoglo da mu je policajac samo napisao kaznu, rekao je ovaj policajac početnik. Samo bi bio još dublje u dugovima i tek onda ne bi mogao da kupi sedište za dete koje mu očajnički treba.Kada su otišli u market, policajac je izabrao roze sedište dekorisano sa leptirima za Lavonteovu ćerku. Sada Lavonte može bezbedno da vozi svoje dete.Dirnut ovim iskistvim, Lavonte je celu priču objavio na svom Fejbuku, kao zahvalnost prema policajcu koji mu je pomogao.

(Hefty/foto LaVonte Dell | Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track