MOMAK JE UŠAO U OVU NAPUŠTENU KUĆU: Otkrio je tajnu koja je bila skrivana 30 godina!
Foto: Toprated

Neverovatno!

MOMAK JE UŠAO U OVU NAPUŠTENU KUĆU: Otkrio je tajnu koja je bila skrivana 30 godina!

Ludi svet -

On je čuo za napuštenu kuću koja je prepuna stvari i savršena je za istraživanje.

Informaciju o kući dobio je od prijatelja. Otišao je kasno noću i tiho je išao ulicom kako ne bi otkrio svoje namere i izgledao sumnjao.

Prijatelj mu je rekao sve detalje pa je znao tačno kako da uđe, a da ne bude primećen. Napolju je bila snežna oluja što mu je takođe pomoglo da ne privlači pažnju.

Kada je ušao unutra, osetio je poznat miris i primetio je poznat prizor. Miris stare, napuštene strukture u raspadanju sa stvarima koje je vreme "pojelo", njegov adrenalin je počeo da raste. Svoju istragu započeo je u kuhinji. Po izgledu stvari, znao je da ova kuća krije nešto više od onoga što standardno nalazi na svojim istraživanjima. Ova kuća bila je potpuno napuštena i zaboravljena. Još uvek su tu stajali i lekovi i začini činijama.

Dok je fotografisao kuhinju i spavaću sobu primetio je nešto što ga je navelo da istraži. Pronašao je veliku žutu torbu iza kreveta, a kada je pogledao unutra, dlanovi su počeli da mu se znoje!

Ubrzo nakon otkrića, prijatelj ga je pozvao na mobilni telefon. Odmah mu je rekao o svom otkriću, a prijatelj mu je odgovorio da u toj kući sigurno postoji nešto što moli da bude pronađeno. obojica su imali sličan osećaj.

Kada je završio sa razgledanjem kuće, odmah se bacio na posao i počeo da< istražuje o istoriji kuće. Saznao je da je originalni vlasnik preminuo u kući od raka. Kuća je ostala njegovoj deci.

Uspeo je da kontaktira sa jednim od naslednika koji je bio vlasnik imanja. "Započeo sam razgovor tako što sam joj rekao da ovo sigurno čudno zvuči i da joj se pričča neće dopasti u početku, ali da je molim da me sasluša! Ja sam urbani istraživač i otkrivam napuštene kuće i slikam ih, nedavno sam fotografisao napuštenu kuću i mislim da je to vaš porodični dom."

Ono što je pronašao u žutoj torni bile su rolne novca sa različitim datumima na njima.

Ne možemo ni da zamislimo kako se osećala kada je primila ovaj telefonski poziv.

(Top Rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track