PAS JE POČEO DA SE PONAŠA JAKO ČUDNO: Odjednom je uradio nešto što još uvek niko nije objasnio!
Foto: Boredomtherapy

Misterija!

PAS JE POČEO DA SE PONAŠA JAKO ČUDNO: Odjednom je uradio nešto što još uvek niko nije objasnio!

Ludi svet -

Psi vide svet drugačije od ljudi. Svi mi znamo da oni imaju neverovatanno čulo mirisa i ne vide neke boje koje mi uzimamo zdravo za gotovo.

U isto vreme, oni osećaju stvari koje mi nikada nećemo razumeti."Pre 5 godina, moja porodica vodila je računa o psu mog brata - miks nemačkov ovčara, haskija i čau čau-a, neverovatno nežan pas koji nikada nije ni lajao.""Jednog dana, ja i moja sestra vratili smo se iz škole i kao i svakoga dana, on nas je dočekao sa stepenica i spustio se dole gde je legao i gledao nas."

"Kako smo spustili rančeve dole, čuli smo. Jedna mala tačka na vrhu stepeništa dala nam je znak da nismo sami i kvrcnula je...odmah nakon tog zvuka čulo se kao da neko beži."

"Sestra i ja smo se ukopali. Želeo sam da vrištim i istrčim iz kuće, ali stajali smo oboje ukopani ne znajući šta da radimo."

Odjednom pas je ustao i pokazao zube. Gledao je ka stepenicama i sva dlaka na leđima bila mu je nakostrešena."

"On je oterao šta god da je to bilo, režao je i lajao sve vreme. Zvučalo je kao da će nekoga ubiti! Odjednom je prestao i spustio se dole i ostao pored nas sve dok se tata nije vratio kući sat vremena kasnije."

"Naravno, tata nam nije verovao. Stvari kao što je to se njemu nikada nisu desile i ne postoje. Ovo je jedna od najjezivijih stvari koje su nam se dogodile i nikada više nisu posle tog dana."

Pas koji vidi duhove? natera vas da razmislite šta još postoji a da mi ne vidimo!(Boredom Therapy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track