POSETIO JE VIDOVNJAKA: Kada je izvukao ovu kartu, slomio se i priznao je nešto užasno i jezivo!
Foto: Jutjub

Poludeo!

POSETIO JE VIDOVNJAKA: Kada je izvukao ovu kartu, slomio se i priznao je nešto užasno i jezivo!

Ludi svet -

Star Randel-Hanson posetio je vidovnjaka blizu svog rodnog grada u Britaniji i to je promenilo zauvek njegov život.

Čovek koji je posetio tarot vidovnjaka u Brajtonu, slomio se i priznao je ubistvo kada se suočio sa svoje prve tri tarot karte, od koje je jedna bila đavo!

Star Randel-Hanson odlučio je da poseti vidovnjaka i otišao je kod Džejne Brajden, čitača tarota. Kada je zatražio čitanje rekao je da je uradio nešto "strašno".

Kada je seo sa Džejnom, ona je rekla Hansonu da izabere 10 karata sa stola. Prve tri koje je izvukao bile su - razrušena kula, car i đavolja karta - upravo to je izazvalo njegov lom i počeo je da plače. Džejna je odmah znala da nešto nije u redu.

"Prva karta bila je razrušena kula što znači da padate zbog nekoga, ozbiljan argument", rekla je Džejna na sudu."Onda je bio car, dominantan muškarac. Zatim đavolja karta koja očigledno znači nešto užasno", nastavila je."Slomio se, a ja sam mu rekla: "Slušajte, vidim da nešto nije u redu, morate sve da mi kažete, hajde da porazgovaramo." Tada joj je priznao zločin!

Randel-hanson priznao je da je ubio nožem svog cimera Derika Marneja (70) i ostavio je njegovo telo nasred kuhinjskog poda, ali je dodao da to nije želeo. Dva muškarca srela su se u spiritualnoj crkvi u Brajtonu 2013. godine i počeli su da žive zajedno posle kratkog vremena.Delili su krevet, ali nisu bili ljubavnici, rečeno je na sudu. Ipak, Randel-Hanson rekao je da je Marnej imao nekoliko seksualnih pokušaja prema njemu. 56-godišnjak rekao je da ga je ubo nožem dok su se svađali u kuhinji i ostavio je njegovo telo 10 dana pre nego što je vidovnjakinji priznao zločin

Iako je tvrdio da je ubistvo bilo nesrećan slučaj, proglašen je krivim i dobio je 15 godina zatvorske kazne.(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track