OVAJ MILIONER NA SAMRTI SAKRIO JE 2 MILIONA DOLARA: Ko nađe, njegovo je!
Foto: Jutjub

Lov na blago!

OVAJ MILIONER NA SAMRTI SAKRIO JE 2 MILIONA DOLARA: Ko nađe, njegovo je!

Ludi svet -

Možda je vreme da počnete i vi da kopate...

Izgleda kao da samo u filmovima možemo da vidimo pravi lov na blago, s amilion avantura i problema koji prate ljude na putu ka pronalasku. Jedan čovek iz Novog Meksika, rešio je da oživi potragu za blagom kada je prijavio da j enegde sakrio blago u vrednosti od 2 miliona dolara u zlatu.Kolekcionar Forest Fen je milioner koji je rešio da nešto svog bogatstva potroši na zbližavanje ljudi na takmičarski način, nadajući se da će im možda to promeniti živote i izgraditi neke bliske ljudske odnose. Nada se da će neko pronaći zakopano blago u bliskoj budućnosti.

Blago je sakriveno u Roki planinama pre 5 godina i Fen kaže da su mnogi lovci na blago bili na nekih 200 metara od njega i nisu ga pronašli. Kada su Fenu otkrili rak bubrega pre 30 godina, Fen je odlučio da svoje bogatstvo podeli sa drugima stvarajući lov na blago. Fen je napisao pesmu u svojim memoarima koja sadrži 9 tragova koji ukazuju gde se nalazi blago.

Ako imate vremena, snage i strpljenja, možete i vi da se proključite lovu. Ovo je zaista neverovatna prilika da postanete milioner...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track