OTVORILA JE VELIKU ŠKOLJKU U NADI DA ĆE PRONAĆI BISER: Onda je videla ovo...
Foto: Jutjub

Iznenađenje!

OTVORILA JE VELIKU ŠKOLJKU U NADI DA ĆE PRONAĆI BISER: Onda je videla ovo...

Ludi svet -

Ne tako davno, postojala je priča o čoveku koji je pronašao biser u hrani, odnosno, kuvanoj školjki. Samo jelo nije nešto preterano skupo, smatra se zdravim, ali čovek koji je pronašao biser u jelu zaradio je oko 10.000 dolara.

Upravo kod takvih stvari se setimo koliko Majka Priroda može da bude zanimljiva. Školjke i ostrige nisu retka stvar, ali ono što kriju unutra može da bude jako vredno. Baš zato je ova priča sjajna: Ova žena nije imala predstavu šta će pronaći kada otvori školjku.na snimku vidimo kako žena nožem pokušava da otvori školjku, a onda ono što će se desiti je potpuno šokantno: Da li možete da zamislite da ste vi osoba koja je otkrila nešto ovako?Otvaranje školjke može da bude zeznuta stvar.To je kao razbijanje kamena mačetom, trebaju vam prave veštine za to.

Ljudi su savladali tu veštinu iz jednog specijalnog razloga. I to ne samo da bi imali ručak i ako su školjke jako ukusne.

Ipak, sve je u traženju bisera.Jedan biser vredi oko 5 do 10.000 dolara, pogotovo ako je u pitanju prava vrsta bisera.

Kada je ova žena napokon otvorila školjku, dočekalo je iznenađenje. Kao što vidite pronašla je biser...

Zapravo, pronašla je mnogo bisera.Kopanje po školjki dovelo je do otkrića gde je dobila mnogo više bisera nego što se nadala.

Mnogi od njih nisu savršeno okrugli, niti čak beli.

Na samom kraju, evo koliko je bisera pronašla.Nadamo se da će nas sve obavestiti kolika im je vrednost, a do tada ostaje nam da nagađamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track