(FOTO) ORIGINALNO, NEMA ŠTA: Mladenci šokirali Fejsbuk ovom fotografijom
Foto: Facebook Printscreen

Drugačiji

(FOTO) ORIGINALNO, NEMA ŠTA: Mladenci šokirali Fejsbuk ovom fotografijom

Ludi svet -

Fotografije sa venčanja jednog britanskog para svakako nisu uobičajene. Naprotiv, toliko su šokantne da je jednu od njih Fejsbuk uklonio sa njihovog profila.

I sami znate da su gotovo sve fotografije sa venčanja gotovo istovetne, nezavisno od toga o kome se radi. Upravo iz tog razloga su 29-godišnji Garet Ferguson i njegova 26-godišnja supruga Toni želeli da budu drugačiji i originalni, ali su u toj želji otišli korak dalje.

Pošto su smestili goste, izašli su napolje da se slikaju, ali za jednu fotku su imali, najblaže rečeno, poseban zahtev. Naime, fotograf je morao da uslika kako mladenci simuliraju oralni seks. Ideja je možda dobra u priči, ali nekako je neukusna kad je vidite na delu.

“Oboje smo želeli da napravimo takvu fotografiju. Hteli smo da budemo drugačiji od drugih parova. Niko nije znao osim fotografa. Njemu je to bilo jako smešno i oduševio se“, priča Garet.

Kako kaže, oboje su na dan venčanja poblesavili i non-stop su se smejali. Ipak, Fejsbuku ovakva fotografija nije bila smešna, pa su je na zahtev većine njihovih prijatelja uklonili.

„Nije mi jasno zašto ljudima smeta ova fotografija. Čak su se i naše porodice nasmejale. Želela sam da u albumu sa venčanja imamo fotografiju na koju ćemo se smejati i koju nikada nećemo zaboraviti“, kaže mlada.

Inače, par se upoznao u školskom autobusu u srednjoj školi, a ponovo su obnovili kontakt preko Fejsbuka nekoliko godina kasnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track