(VIDEO) IMALA JE UŽASNE BOLOVE STOMAK JU JE UBIJAO Lekari su ZANEMELI kada su izvukli 150 ŽIVIH CRVA
Foto: Printscreen

Užas!

(VIDEO) IMALA JE UŽASNE BOLOVE STOMAK JU JE UBIJAO Lekari su ZANEMELI kada su izvukli 150 ŽIVIH CRVA

Ludi svet -

Doktori u Indiji izvadili su iz stomaka žene 150 živih crva, od kojih su neki bili dugački i 25 centimetara.

Neha Begum (22) iz severne Indije mesecima je patila od jakih stomačnih bolova, povraćanja i zatvora. Nekoliko puta odlazila kod lokalnih lekara, ali niko nije uspeo da joj da dijagnozu, pa su je vraćali kući sa savetom da pije lekove protiv bolova.

Oko Nove godine imala je strašne bolove koji su je potpuno iscrpli, otišla je u bolnicu gde su ustanovili da se nešto čudno dešava u njenom stomaku. Ubrzo je stavljena na operacijski sto a lekari su bili šokrani onim što su videli u njenom stomaku.

(UZNEMIRUJUĆE) TOLIKO SE NADULA DA JE MORALA KOD LEKARA: Šokirali su se kada su joj OTVORILI STOMAK!

"Kada smo je pregledali videli smo da joj nešto ometa rad creva. Otvorili smo je da bismo mogli da shvatimo šta se dešava. Operacija je trajala pet sati i bili smo šokirani kada smo videli da su joj se crvi obmotali oko creva. Izvukli smo ih 150 i to živih. Stvarno nikada nismo imali ovakav slučaj", rekao je doktor Anand Prakaš Tivari.

Neha se sada oporavlja od operacije a počela je i da jede tvrdu hranu.

"Jaja crva mogla su da uđu u njen organizam preko usta, možda zbog loše higijenske situacije u delu zemlje gde paciejntkinja živi", rekao je on.

Doktori nisu ustanovili o kakvoj je vrsti crva reč, samo znaju da su u pitanju valjkasti crvi. Ovakva vrsta crva može da živi u ljudskom organizmu dugo a da ne budu primećeni, sve dok se njihov broj drastično ne uveća, kao i slučaju ove žene.

(mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track