(FOTO) DŽINOVI OD 10 METARA! Ovo je najviša porodica na svetu... Neverovatno!
Foto: Facebook Printscreen

Fi, faj, fo, fu

(FOTO) DŽINOVI OD 10 METARA! Ovo je najviša porodica na svetu... Neverovatno!

Ludi svet -

Porodica Van Klif-Bolton iz Eseksa u Engleskoj je najviša u Velikoj Britaniji. Ova sedmočlana porodica je već visoka preko deset metara pa bi uskoro mogli postati i najviši na svetu.

Najviša porodica u Velikoj Britaniji Van Klif-Bolton ima sve predispozicije da postane i najviša na svetu. Njihovi najmlađi članovi, 17-mesečni blizanci Ezra i Gabriel već su visoki 85 centimetara. To je vrlo iznenađujuće, naročito ako se u obzir uzme da su rođeni 4 nedelje pre termina. Roditelji ističu da moraju da im kupuju odeću za trogodišnjake i da su na dobrom putu da postanu najviši blizanci na svetu.

Čitava porodica Klif-Bolton zajedno je visoka oko deset metara.

Njihov stariji brat Lukas (11) je najviši dečak u razredu. Visok je zapanjujućih 1.62 cm. Sestra Eva (8) je visoka 1.40 cm, mlađi brat Džona oko 1.20 cm. Majka Keiša je visoka 1.95 cm, a otac 2.13 cm.

"Lukas i Džona su vrlo visoki za svoje godine i apetit im je ogroman. Lukas pojede tri sendviča posle škole i još ima prostora za večeru. Viši su od svih svojih vršnjaka, kao i Eva", kaže majka.

Bivša košarkašica Keiša kaže da bi Lukas mogao da krene njenim stopama jer ga zanima sport, ali trenutno ima problema sa leđima zbog brzog rasta.

"Jako ga boli. Druga deca nemaju tih problema. Svi su prilično mršavi iako puno jedu. Ne izlazimo puno jer ne stižemo. Sa petoro dece, od kojih su dve bebe, sve je vrlo užurbano i zaposleno, ali mi to obožavamo i ništa ne bismo menjali", rekla je Keiša.

"Zadnja trudnoća mi je bila izrazito teška pa mislim da će biti posljednja", dodala je.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track