(VIDEO) LJUBAV PREKO ŽICE: Kineski inženjer napravio ženskog robota i oženio se njom!
Foto: Youtube Printscreen

Sa srećom

(VIDEO) LJUBAV PREKO ŽICE: Kineski inženjer napravio ženskog robota i oženio se njom!

Ludi svet -

Kineski mediji pišu da se inženjer po imenu Ženg Điađia, oženio se u tajnosti robotom koji savršeno oponaša ženu. Svog životnog saputnika je konstruisao lično.

Tridesetjednogodišnji inženjer iz Kine, doslovno je bio oduševljen svojim robotom da bi se na kraju venčao sa njim. Điađia je prema pisanju kineskih medija genije u ovoj oblasti, a svog robota je izradio u prostorijama kompanije Huavei.

Govoreći na jednoj televiziji, inženjer navodi da je sledeći cilj u njegovom radu unapređenje intelektualnih sposobnosti robota da sami rade kućne poslove.

"Moja želja da napravi ženu po sopstvenoj meri je konačno ispunjena. Sada bi me zadovoljilo da je vidim kako obavlja poslove u čitavoj kući", kaže Điađia a prenosi britanski San.

Prema pisanju lokalnih medija, venčanju su prisustvovali najbliži članovi porodice a "nevesta" je nosila tradicionalnu nošnju. Upućeni kažu da je sve osmišljeno kako bi Kinez na najbolji mogući način ispromovisao svoj proizvod. Ipak, upućeni tvrde da će usled modernog načina života venčanja čoveka i robota do 2050. godine postati sasvim normalna stvar.

(Dnevno)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track