KAMERA SNIMILA ČUDOVIŠTE U JEZERU? Otišli na odmor, nisu ni slutili da će naići na MITSKO STVORENJE!
Foto: Printskrin

Neverovatno

KAMERA SNIMILA ČUDOVIŠTE U JEZERU? Otišli na odmor, nisu ni slutili da će naići na MITSKO STVORENJE!

Ludi svet -

Nesi je mitološko stvorenje koje, navodno, živi u škotskom jezeru Loh Nes i već vekovima izaziva sumnje kod ljudi. Nesi je kategorizovan kao kriptid iz kategorije jezerskih čudovišta. Među istraživačima, najpopularnija je pretpostavka da se radi o preživeloj vrsti "pleziosaura", odnosno populaciji pleziosaura koja boravi u dubinama jezera.

Najnoviji primer pojavio se ovih dana, a na fotografiji je vidljivo stvorenje u vodi. Fotografiju je snimio 35-godišnji Rob Džons tokom odmora. Na fotografiji je zapanjujuća sličnost "kirurškoj fotografiji", koja je prevarila ljude pre 40 godina nakon što se saznalo da je prevara. Ovo je drugi put ove godine da se "Nesi pojavio", ali nito još uvek ne može pouzdano da potvrdi da je reč o njemu."Ne verujem u čudovišta, ali hteo bih znati što sam to snimio. Nisam jedini ja to primetio, i ostali turisti su snimali", izjavio je Džons. Postoji mali milion teorija o ovom stvorenju, ali i činjenica koje skroz pobijaju mit o čudovištu iz Loh Nesa. Na primer, našle bi se kosti predaka da ono postoji, a čak i kad bi postojalo, jezero je premalo za njega. Većina očevidaca opisuje Nesi kao veliku životinju s dve ili tri grbe koje vire iz vode.

Dužina mu se procenjuje na 5 do 10 metara, iako postoje i tvrdnje o mnogo većim primercima. Ima dugi, tanki vrat, malu glavu te dugo telo sa perajima i debelim repom. Ostaje večno pitanje - postoji li zaista Nesi?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZNA LI IKO ŠTA JE OVO?! Snimljeno kako odvratna crna masa gmiže po podu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja