UKLETA LUTKA IZ PERUA NOĆU ŠETA KUĆOM: Ukućani su se budili sa OGREBOTINAMA po telu!
Foto: Profimedia

Bizarne scene

UKLETA LUTKA IZ PERUA NOĆU ŠETA KUĆOM: Ukućani su se budili sa OGREBOTINAMA po telu!

Ludi svet -

Porodica Nunez iz peruanskog gradića El Kalaoa tvrdi da plavooka lutka Sarita tokom noći pravi jezive zvukove i napada decu dok spavaju čemu svedoče i bizarne ogrebotine po njhovim telima.

Čudne stvari su se počele dešavati pre sedam godina kada je Ivona, majka troje dece, lutku dobila na poklon od rođake koja se preselila u drugi grad.

Ivona je za lokalne medije izjavila da je lutku držala na polici u ćošku prostorije, međutim svakog jutra lutka bi se nalazila na drugom mestu poput kuhinjskog stola ili bi ih posmatrala sa kauča u dnevnoj sobi.

Osamnaestogodišnji Sven kaže kako se skoro svako jutro otkad je lutka došla u njihovu kuću budio sa modricama i ogrebotinama po telu.

KUPILI KUĆU PA SE POKAJALI: Pas je prvi osetio da imamo demone a onda smo shvatili i mi, evo kako

Njegova sestra Endži tvrdi da često čuje čudne zvukove kako dopiru iz lutke koji zvuče poput molitve na latinskom jeziku. Nakon njihovih jezivih svedočenja, lutka je ubrzo postala poznata kao “peruanska Anabel”, po najozloglašenijoj ukletoj lutki na svetu.

Porodica je ubrzo odlučila da potraži pomoć parapsihologa koja je tokom rituala čišćenja kuće od zlih duhova u jednoj sobi otkrila prisutnost duha misteriozne žene koja je pre nekoliko godina živela u toj istoj kući i koja je sebi oduzela život na tom istom mestu.

U pomoć porodici Nunjez ubrzo su pozvani istraživači paranormalnog koji su otkrili da se u lutki nalazi izuzetno zla sila koja želi nauditi porodici. U nadi da će umiriti zle sile koje su im napale kuću, Ivona je u pomoć pozvala sveštenika koji je posebnim ritualom zaštitio kuću od daljih napada i savetovao porodici da lutku što pre unište.

Profimedia
Profimedia

(aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja