(FOTO) OPERISALA SE 60 PUTA DA BI IMALA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU: A onda je na njima primetila jednu jezivu stvar! Zaprepastila se!
Foto: Profimedia

UŽAS!

(FOTO) OPERISALA SE 60 PUTA DA BI IMALA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU: A onda je na njima primetila jednu jezivu stvar! Zaprepastila se!

Ludi svet -

Elizabet Star (47) dugo je želela najveće grudi na svetu, i dobila ih, ali sa njima i pretnju po život. Ova mama dvoje dece imala je preko 60 estetskih zahvata, a između ostalog ugradila je i silikone koji su u međuvremenu proglašeni nelegalnim.

Sve je počelo kada je imala 25 godina i radila kao model. Htela je da poveća grudi po svaku cenu da bi bolje zarađivala, ali onda nije mogla da stane. Pakao je počeo kada je iz bradavica počeo da joj curi silikon.

foto: Profimedia

"Četiri nedelje sam čekala, grudi su me bolele i bile mi crvene, a onda su počele da cure. Pojavila se rupa veličine kovanice i bila sam van sebe", rekla je Elizabet

Pokušavala je da popravi stanje kod raznih hirurga, i na to dala preko 200.000 funti. Međutim, konačno je i sama uvidela da su joj grudi uništene i da će morati da preduzme nešto kod ozbiljnih lekara. Zato se, kaže, prijavila za učešće u emisiji "Botched", a uskoro će se saznati koji joj korak lekari predlažu - ako su imalo ozbiljni, to će verovatno biti potpuno uklanjanje silikona.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/TheSun.co.uk, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

(VIDEO) I STARLETE BI VAM POZAVIDELE NA OVAKVOM POPRSJU: Brushalter koji će vam podići grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track