SKANDAL NA DRŽAVNOM UNIVERZITETU: Profesorka uhvaćena u lezbo akciji sa učenicom! Hvalila se vrućim slikama, uprkos upozorenju!
Foto: Printskrin/Facebook

UDALJENA SA RADNOG MESTA

SKANDAL NA DRŽAVNOM UNIVERZITETU: Profesorka uhvaćena u lezbo akciji sa učenicom! Hvalila se vrućim slikama, uprkos upozorenju!

Ludi svet -

Profesorka glume je udaljena sa svog radnog mesta nakon seksa sa učenicom u svom automobilu, nakon što ju je odvela da pogleda neki mjuzikl na Vest Endu. Sara Barton (36) je priznala da je u seksualnoj vezi sa pomenutom učenicom u školu u Eseksu i da nije uspela da održi odgovarajuće granice, istakli su iz Nacionalnog koledža za nastavu i liderstvo.

Sara je radila u školi od 2007. do 2016. godine i bila je šef odeljenja za glumu i ples. Podnela je ostavku nakon što je otkriveno da je jednu učenicu odvela da gleda "Matildu" u Londonu tokom raspusta na polugodištu, iako joj je savetovao da ne ide.

Nacionalni koledž za nastavu i liderstvo je saznao da je Barton predavala pomenutoj učenici tokom školske 2015/2016 godine, a prijateljstvo koje su razvile pretvorilo se u seksualnu vezu.

Profesorka je neimenovanom svedoku pokazala fotografiju na kojoj se vidi kako ljubi učenicu, dok je drugi svedok rekao da je Barton priznala da je sa učenicom imala seks u kolima. Veće je prihvatilo da su njeni postupci bili neprikladni i da su proizašli iz "ekstremnih ličnih okolnosti" i istakli su da je ona bila "izuzetno poštovan član osoblja". Alan Mejrik iz Odeljenja za obrazovanje je rekao da je bilo dosta prilika da se ova veza prekine.

"Ovo je seksualno motivisan odnos koji je nastavljen uprkos upozorenjima kolega. To nije bio jednokratni spontani događaj", rekao je,.

(Kurir.rs/Independet, Foto: Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pljačka!? Roditelji evo koliko će vam trebati para za školu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track