Najnovije vesti

(VIDE) ONA IMA NAJVEĆE NOKTE NA SVETU: Dugi su čak 5,5 metara, a nikome nije jasno kako se oblači i ide u WC!
Foto: Printscreen YT

šokantno!

(VIDE) ONA IMA NAJVEĆE NOKTE NA SVETU: Dugi su čak 5,5 metara, a nikome nije jasno kako se oblači i ide u WC!

Ludi svet

Ajana Vilijams iz Teksasa ima najduže nokte na svetu, čija je ukupna dužina 5,5 metra. Ajana živi u Hjustonu i bavi se ukrašavanjem noktiju, a sada ušla u Ginisovu knjigu rekorda za 2018. godinu.

Više od 23 godina je puštala svoje nokte, a na taj korak ju je inspirisala prijateljica. Kaže da namerava da nastavi da ih pušta. Jedna od najizazovnijih stvari koja je vezana za ovako dugačke nokte jeste oblačenje pantalona, a da bih ukrasila potrebno joj je nedelju dana.

Stalno privlači pažnju zbog svojih noktiju, a njena porodica i prijatelji ne vide ništa loše u tome. Da bi brinula o svojim noktima, Ajana koristi antibakterijski sapun i četkicu kako bih svakodnevno čistila. Kako bi im pomogla da rastu, redovno koristi sredstvo za jačenje noktiju i tanak sloj akrila.

foto: Printscreen YT

"Želim da moja deca nauče da mogu da postignu sve što u životu zamisle. Potrebno je imati hrabrosti, disciplinu, strpljenje i sve može da se postigne", navela je ona kao razlog za podnošenje prijave za Ginisa.

foto: Printscreen YT

Kaže da je oduševljena i počastovavana što se našla u Ginisovoj knjizi rekorda.

foto: Printscreen YT

Na društvenim mrežama glavna pitanja postavljena njoj posle dodele ove nesvakidašnje titule, jesu - kako se oblači, kako brine o ličnoj higijeni, kako ide u WC.

Pogledajte video:

(Kurir.rs/Dailymail, Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...