(VIDEO) OVA MAJKA JE DOZVOLILA SVOM SINU (8) DA BUDE TRANSVESTIT: Oblači se i šminka kao devojčica, a onda ide na nastupe i takmičenja!
Foto: Printscreen YT

BIZARNO

(VIDEO) OVA MAJKA JE DOZVOLILA SVOM SINU (8) DA BUDE TRANSVESTIT: Oblači se i šminka kao devojčica, a onda ide na nastupe i takmičenja!

Ludi svet -

Džesika iz Kanade dozvolila je svom osmogodišnjem sinu Nemisu da se oblači kao dreg-kvin (drag queen) odnosno da se oblači kao transvestit i ima nastupe. Ona podržava svog sina i ponosi se njime.

Nemis nastupa pod imenom Leticija, a da se oblači kao devojčica voli od kad je imao sedam godina. Odeća koju dete nosi nije izrazito seksi i izazovna, a vlasti sumnjaju da majka svoje dete iskorišćava da bi došla do novca.

Leticiju su primetili kada su je na jednom takmičenju drag-kvina (kostimiranih transvestita) pobednici/ce takmičenja pozvali sa njima na binu. Majka i sin su zatim učestvovali i u britanskom tolk-šou "This Morning" gde je Džesika objašnjavala da samo želi da ispuni želje svom detetu i da ga prihvati onakvim kakav jeste.

foto: Printscreen YT

Iako je voditelj bio uporan u tome da je Nemis previše mali da učestvuje na takmičenjima koji promovišu seksualnost, majka je rekla da pažljivo bira gde će njen sin nastupati.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track