(VIDEO) MESTO GDE SPAVA ZLO: Konobari beže iz ukletog paba, videli su jezive stvari!
Foto: Printscreen

RADNICI UPLAŠENI

(VIDEO) MESTO GDE SPAVA ZLO: Konobari beže iz ukletog paba, videli su jezive stvari!

Ludi svet -

Osoblje jednog engleskog paba prijavilo je čudne pojave koje su tokom noći zabeležene na sigurnosnim kamerama. Snimak prikazuje otvaranje vrata iako u njihovoj blizini nema ljudi, pomicanje predmeta na policama i svetla koja se pale i gase na neobjašnjiv način.

Menadžeri ugostiteljskog objekta u Kentu tvrde da su sigurnosni senzori zabeležili micanje, iako u pabu nema žive duše. Time su podgrejane tvrdnje da pab opsedaju duhovi.

(VIDEO) NEKO MU JE POZVONIO NA VRATA USRED NOĆI: Ustao je, pogledao kroz špijunku i pretrnuo od straha! Jezivo!

Na snimcima se vidi kako nevidljiva sila otvara drvena vrata, čaše na policama misteriozno poigravaju, a svetla se pale i gase sama. U priču se uključio i vlasnik paba Alister Kolins, rekavši da se čudne pojave dešavaju od 4. avgusta.

Pored pomenutih misterija, on svakog jutra zatiče razbacane stolice, pomerene jastuke na sofama, a često su i suncobrani otvoreni iako noću nema nikakve potrebe za njima.

"Snimci su izazvali neverovatan broj reakcija na socijalnim mrežama. I ranije sam čuo priče da je pab opsednut duhovima, a osoblje se žalilo da se u gluvo doba čuju koraci. Postoji jedno mesto u pabu gde uvek vlada neobjašnjiva hladnoća, čak i kada grejanje radi najjačim intenzitetom", rekao je Kolins.

Ove pojave su zabrinule i radnike u pabu, a jedna od konabarica kaže da će potražiti novi posao:

"Ovo je strašno. Najradije bih negde pobegla, pa da se više ne vratim. Jednom sam ostala sama u pabu da bih posle radnog vremena očistila veliki salon. Tada se začula škripa salonskih vrata. Pogledala sam u tom pravcu i ništa nisam razumela. Vrata su se i dalje pomerala, ali u čitavoj pivnici nije bilo ljudi", rekla je prestravljena devojka.

Niz incidenata koji su se dogodili u poslednja dva meseca, naterali su lokalno društvo koje proučava paranormalne fenomene da započne istragu.

Kurir.rs/Mirror, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Duh ubijenog dečaka pojavio se na mestu ubistva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track