TINEJDŽERKA NE ZNA KO JOJ JE NAPRAVIO DETE: Napila sam dečka moje majke i spavala sa njim!
Foto: Profimedia

ZBUNJENA

TINEJDŽERKA NE ZNA KO JOJ JE NAPRAVIO DETE: Napila sam dečka moje majke i spavala sa njim!

Ludi svet -

Jedna maloletna devojka priznala je da je trudna, ali da nije sigurna da li je ostala trudna sa svojim ili sa maminim dečkom.

Sedamnestogodišnja devojka iz Velike Britanije je prinzala da je u vezi sa momkom (18) već godinu dana, ali da je nedavno spavala i sa maminim dečkom.

Ona je ispričala šta se tačno desilo između njih i pod kakvim okolnostima.

"Moja mama i njen dečko su u vezi već osam godina. Nikad nije živeo sa nama, niti se ponašao kao otac, tako da nikad nisam bila bliska sa njim. Ipak, nedavno, shvatila sam da gajim osećanja prema njemu. On ima 33 godine i pre nekoliko meseci, kada sam slavila svoj 17. rođendan on se baš napio", započinje svoju ispovest tinejdžerka.

foto: Profimedia

Nakon te noći kada su flertovali, strasti su bile u vazduhu i narednih dana.

"Jednog jutra je došao kod nas dok je mama bila na poslu. Znala sam da je došao da bi mene video. U jednom trenutku smo počeli da se ljubimo, i sve se događalo tako brzo... Na kraju smo završili u krevetu. Nisam brinula, jer koristim pilule za kontracepciju, ali, dogodilo se ono najgore", opisuje devojka svoj problem.

Samo nekoliko nedelja kasnije saznala je da je u drugom stanju.

foto: Profimedia

"Ne znam ko je otac. Nisam spavala sa njim od tada, ali zaljubila sam se, volim ga. Volim i svog dečka. Ne smem ništa da kažem mami jer bi se razočarala. Strahujem! Ne znam koliko ću još izdržati", napisala je devojka tražeći savet od Drage Didri. Didri je savetovala da se raspita koje su joj opcije oko prekida trudnoće, kao i da razmisli da li su ona i njen dečko spremni da budu roditelji.

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track