UHVATILA JE JEZA KADA JE VIDELA SVOJU FOTKU IZ KREVETA: Ubeđena je da ju je slikao DUH, nikoga nije bilo u kući! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

IZGUBILA SE

UHVATILA JE JEZA KADA JE VIDELA SVOJU FOTKU IZ KREVETA: Ubeđena je da ju je slikao DUH, nikoga nije bilo u kući! (FOTO)

Ludi svet -

Debra Dementrio je u nedelju listala fotografije na svom mobilnom telefonu kad je ugledala jednu koja joj je sledila krv u žilama.

Mutan prizor nje kako spava snimljen iz podnožja kreveta ispunio ju je jezom i strahom.

"Nije bilo nikoga u kući u to vreme – bila sam totalno izvan sebe", rekla je majka dvoje dece. Njen stariji sin otišao na posao 45 minuta ranije, a mlađi je bio s ocem. Kuća je bila zaključana, nedirnuta od večeri pre, a nije bilo nikakvih tragova provale.

foto: Printscreen/Facebook

"Znam da se to ne sme, ali mobilni telefon mi je bio ispod jastuka kad sam zaspala i bio je onde kad sam se probudila. Proučavala sam sliku neko vreme kako bih procenila kretanje, ali vidite i sami da su mi obe ruke sa strane, tako da to nije mogao biti ni selfi. Uz to, oči su mi poluotvorene, da je neko bio u sobi, sigurna sam da bih ga videla. Uverena sam da nije bilo nikoga u kući", tvrdi Debra.

Zastrašujuća fotografija ne da joj mira i ne prestaje da razmišlja o tome kako je nastala. Istražitelj je proučio sliku i priznaje kako je strašna.

"Duhovi svašta čine da bi nam privukli pažnju. Ako je neko preminuo u poslednjih godinu dana, to bi mogao biti on", objasnio je.

Debra je izgubila roditelje, ali ne nedavno. Ipak, priznaje kako ovo nije prvi put da joj se događaju čudne stvari. Fotografije s poslednjeg sinovog rođendana navodno su ulovile duhove pokojnih članova porodice. Što se ove najnovije tiče, prijatelji su je savetovali da ode na policiju kako bi se umirila, ali zasad neće preduzeti toliko drastične korake. Nada se da će joj neko od ljudi ponuditi odgovor na pitanje ko ju je mogao uslikati u krevetu.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DUHOVI GA IZVLAČE IZ KREVETA! Jezivi snimak dokazuje da postoje natprirodna bića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track