Najnovije vesti

MAJKA IZ PAKLA PRODALA NOVOROĐENE BLIZANCE: Otplatila je dugove i kupila MOBILNI, a onda se pojavio otac sa još JEZIVIJOM IDEJOM
Foto: Profimedia

MORBIDNO

MAJKA IZ PAKLA PRODALA NOVOROĐENE BLIZANCE: Otplatila je dugove i kupila MOBILNI, a onda se pojavio otac sa još JEZIVIJOM IDEJOM

Ludi svet

Jedna majka iz Kine prodala je svoje novorođene blizance za 7.400 funti (oko 8.300 evra) kako bi otplatila dugove s kreditnih kartica i kupila sebi novi mobilni i time postala najomraženija majka na svetu!

Ona je dečake stare tek dve nedelje prodala u dve različite porodice koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada.

Ipak, kazna ju je ubrzo stigla, pa je nju i njenog partnera uhapsila policija, a porodicama koje su kupile decu preti 10 godina zatvora.

foto: Profimedia

Policija je otkrila da je žena koja se preziva Ma blizance rodila prošlog septembra, a kako su bili rođeni prevremeno, smešteni su u inkubator. Njen partner, prezimena Vu, nije se pojavio u bolnici pa je Ma odlučila da decu proda strancima.

Kineski mediji prenose da je rekla da je to uradila jer je "bez novca i u velikim dugovima", a da njena porodica nije htela da joj pomogne jer ne odobravaju što je zatrudnela pre braka.

Vu se navodno javio tek kad je saznao da je prodala decu kako bi zatražio svoj deo zarade i time otplatio kockarske dugove.

Dečaci su srećom, nakon hapšenja roditelja, predati na starateljstvo babi i dedi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail/Foto:Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...