SOFI 5 GODINA NEGOVALA LJUDE U STARAČKOM DOMU: Kada je ŠEF otkrio šta radi PRIVATNO, odmah je dobila OTKAZ! Sad zarađuje JOŠ VIŠE
Foto: Printscreen/Instagram

EKSPLICITNO

SOFI 5 GODINA NEGOVALA LJUDE U STARAČKOM DOMU: Kada je ŠEF otkrio šta radi PRIVATNO, odmah je dobila OTKAZ! Sad zarađuje JOŠ VIŠE

Ludi svet -

Sofi Brumfild ispričala je kako je dobila otkaz u staračkom domu nakon što je njen šef otkrio da ona, uz taj posao, ima vrlo škakljiv hobi - prodaje svoje gole fotografije na internetu.

Britanku su najurili s radnog mesta negovateljice nakon pet godina rada zbog p*rnografskoga sadržaja koji prodaje na internetu. Nakon jedne smene u domu, šef ju je pozvao i rekao joj da je video njene slike na internetu te da joj mora dati otkaz.

Ona je šefu ponudila da će prestati sa svojim hobijem prodavanja eksplicitnih sadržaja, međutim, on nije pristao na nagodbu te je Sofi ostala bez posla.

"Ne znam kako činjenica da prodajem fotke svojih golih grudi utiče na moj rad?!", pita se ona i tvrdi da je jako volela svoj posao u staračkom domu te da se s nekim štićenicima jako zbližila. Nakon otkaza potpuno se posvetila p*rnografiji i to je sada njezin primarni izvor prihoda. Nije potrebno naglašavati da Sofi od prodaje zarađuje znatno više.

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja