INFLUENSERKA KORISTILA SUPER LEPAK UMESTO LAKA ZA KOSU: Sad ima VELIKI problem: Moja frizura se NE POMERA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

da li je moguće?

INFLUENSERKA KORISTILA SUPER LEPAK UMESTO LAKA ZA KOSU: Sad ima VELIKI problem: Moja frizura se NE POMERA! (VIDEO)

Ludi svet -

Tesika Braun, korisnica jedne društvene mreže je koristila super-lepak kada je ostala bez laka za kosu. Ona se veoma iznenadila kada je shvatila da joj se kosa uopšte ne pomera.

Tesika se ponadala da će joj super-lepak dati lep finiš za frizuru i to se zaista desilo, ona ni posle mesec dana i mnogo pranja nije uspela da ga izbaci iz kose.

- Za sve vas koji me poznajete, znate da je moja kosa ovakva već mesec danas. Nisam to birala, ne. Zaista nisam - rekla je ona u viralnom videu koji ima nekoliko miliona lajkova i pregleda.

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair ??

♬ original sound - Tessica Brown

- Kada sređujem kosu, volim da frizuru završim veoma jakim lakom za kosu, čisto da sve stoji na mestu. E pa, ostala sam bez tog laka za kosu i onda sam uzela ovaj lepak (zove se veoma slično kao lak za kosu - pri.aut.) Mnogo loša ideja, baš, baš. Moja kosa se ne pomera. Da li čujete šta vam kažem? Ne pomera se uopšte - nastavila je ona da jadikuje.

@im_d_ollady

It don't move I hate it here

♬ original sound - Tessica Brown

Rekla je i da ne treba koristiti taj super-lepak kao zamenu za lak za kosu, a korisnici su šaljivo komentarisali kako frizura izkeda dobro i da je sebi napravila šlem i zaštitu za glavu. U drugom videu, Tesika je demonstrirala kako pere kosu tj. kako se šampon odbija od kose i klizi preko nje. Korisnici društvene mreže su joj davali savete kada da se reši lepka iz kose, a ona im se u trećem videu i zahvalila i rekla da će probati neke od saveta.

Pouka cele ove priče bi bila: nikako ne stavljajte super-lepak u kosu ako ostanete bez laka.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M./Unilad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track