OVAJ TATA JE NAJVEĆI MALER NA SVETU Rešio da otkrije pol bebe, ali se nezgodno udario, pao je i valjao se po podu od BOLOVA! VIDEO
Foto: Printscreen

konfete su čudo

OVAJ TATA JE NAJVEĆI MALER NA SVETU Rešio da otkrije pol bebe, ali se nezgodno udario, pao je i valjao se po podu od BOLOVA! VIDEO

Ludi svet -

Otkrivanje pola bebe je u poslednje vreme veoma popularan trend što uživo, što na društvenim mrežama. Džema Bejlajf Njubi je rešila da objavi snimak na Jutjubu kako je to izgledalo u njenoj porodici.

Sam početak snimka je obećavao: slatka porodica, tata, mama i devojčica. Devojčica dolazi do tate koji drži tubu sa konfetama. Tuba radi jednostavno, odvrne se gornji kraj i konfete izlaze. Roza boja znači da je devojčica, plavo da je dečak. Tata pokušava da ispali konfete, ali nešto unutar ga sprečava. Mama ni ne pomišljajući da postoji problem, pušta balone. Baloni su plavi i beli što znači da će dobiti sina, a slatka devojčica brata koja se baš veselila balonima.

Tuba i dalje nije radila, tata je počeo da je okreće ali onda je ona opalila u pogodila ga u veoma nezgodno mesto koje naročito boli muškarce. Previjao se po podu od bolova a njegova ćerka se zacenila od smeha. Međutim, osmeh sa lica joj je nestao onog trenutka kada su joj objasnili da plava boja znači da će dobiti brata. Počela je da plače i rekla da je htela sestru.

(Kurir.rs/A.M./Index.hr)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track