POKAZALI KOLIKO SU SE UGOJILI TOKOM PANDEMIJE: Skroz su neprepoznatljivi, i NE SMETA im, a zbog izgleda su im pretili smrću!
Foto: Printscreen/TikTok

dobijali su i negativne komentare

POKAZALI KOLIKO SU SE UGOJILI TOKOM PANDEMIJE: Skroz su neprepoznatljivi, i NE SMETA im, a zbog izgleda su im pretili smrću!

Ludi svet -

Pandemija goji i to je činjenica. Korisnici TikToka su podelili snimke na kojima se vidi koliko su se ugojili tokom karantina prourokovanim korona virusom. Pokazali su i koliko se njihova kolaža promenila. Ovaj trend je trenutno viralan na TikToku gde mnogi dele snimke pre i posle početka pandemije.

Rad i posao od kuće, zajedno sa zatvorenim teretenama i fitnes centrima doprineli su tome da se mnogi ugoje tokom pandemije korona virusa. Jedna korisnica TikToka objavila je selfi sa početka 2020. i novu fotografiju i prokomentarisala višak kilograma: "I to je u redu", navodi britanski portal.

Jedan korisnik je napisao da više ne može da "stane" u tregerice koje je ranije nosio.

Jedna od zvezda sa TikToka prikazala je kako se njena kilaža menjala od januara do sada. Nažalost, dobijala je i veoma negativne komentare, pa čak i pretnje smrću.

"Biram da cenim telo koje me podržalo u globalnoj pandemiji", rekla je ona.

U redu je prihvatiti svoju kilažu. Godinama za nama bila je veoma stresna. Pandemija je još uvek u toku. Nije lako boriti se sa svim izazovima. Ne treba gubiti iz vida da treba voditi računa o kilaži, najpre zbog zdravlja.

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

BONUS VIDEO:

00:59

NEĆU DA MRZIM NIKOGA, SAD JE POPULARNO DA SE LJUDI PSUJU! Andrija Milošević obratio se fanovima, pobesneo zbog društvenih mreža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track