ALIS JE NAJPLAĆENIJA PROSTITUTKA! IMA SVOJ APARTMAN U JAVNOJ KUĆI: Moja odluka je ponižavajuća, ali i najbolja koju sam donela!
Foto: Printscreen/Instagram

KAŽE DA NE PRODAJE SAMO SVOJE TELO

ALIS JE NAJPLAĆENIJA PROSTITUTKA! IMA SVOJ APARTMAN U JAVNOJ KUĆI: Moja odluka je ponižavajuća, ali i najbolja koju sam donela!

Ludi svet -

Alis Litl za sebe tvrdi da je najplaćenija prostitutka u Americi. Ona je otkrila kako je to raditi u javnoj kući.

Alis radi u javnoj kući u Nevadi. Svake godine iskešira po nekoliko hiljada evra za lubrikante i kondome. Ona ima sopstveni apartman koji ukrašava prema svom raspoloženju i sama određuje cene.

Alis Litl
foto: Printscreen/Instagram

"Zamislite da stojite u redu, rame uz rame, uz 20 ili više neverovatno lepih žena, koje se sve nadmeću da ih isti muškarac 'odabere'. Stresno, zar ne? Sad zamislite kako je to raditi 12 do 14 sati dnevno, pet dana u nedelji. Ukratko, to je moj posao", ispričala je.

"Ja sam psiholog, stručnjak za veze i seksolog. Ono što zapravo prodajem je intimnost. Intimnost je važna za fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. Slično kao što maženje mačke može sniziti vaš krvni pritisak, takav učinak ima i kvalitetan zagrljaj", pojasnila je Alis.

Ona u slobodno vreme čita istraživanja vezana uz seks, veze, psihologiju i sociologiju kako bi bila sigurna da će se klijentu isplatiti uloženi novac. To joj, ujedno, i pomaže da shvati što neki od njih žele, a ne znaju da objasne.

Dolaze joj žene, parovi, device, udovci itd. Ona inače čeka dok je klijent ne odabere, a nakon toga s njim prošeta po imanju te ga vodi u svoj apartman gde dogovaraju cenu i detalje odnosa.

"To je ponižavajuće, teško, a istovremeno i najbolje što sam učinila u životu", rekla je.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja