ZALJUBILA SE U ZATVORENIKA, PA SE UDALA ZA NJEGA: Osuđen je zbog ubistva, a ona spremna da ga čeka još 13 GODINA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠOK!

ZALJUBILA SE U ZATVORENIKA, PA SE UDALA ZA NJEGA: Osuđen je zbog ubistva, a ona spremna da ga čeka još 13 GODINA! (VIDEO)

Ludi svet -

Naomi Ela, 27-godišnjakinja iz Mančestera pre godinu dana odlučila je da se prijavi u program za dopisivanje sa nepoznatim muškarcima - koji su u zatvoru.

Naime, ona je slala pisma 4 godine starijem Viktoru koji služi kaznu od 24 godine zbog dvostrukog ubistva u SAD-u. Viktor je počeo da odgovara na pisma, zbližili su se i zaljubili jedno u drugo. Naomi je otkrila i da su sada u braku, ali nije objašnjavala kako su uspeli da održe ceremoniju imajući u vidu njegov život iza rešetaka i kilometrima dalje od nje.

Ona je otvorila je TikTok profil i počela da deli svoje iskustvo, odnosno kako izgleda veza sa zatvorenikom, kako se dopisuju, razgovaraju telefonom.

Sa pratiocima je podelila i vest da se uskoro seli u Mičigen kako bi mu bila bliže. Kako bi ga barem malo opravdala za već "odležanih" 11 godina, ispričala je da je imao teško djetinjstvo, da je živeo u hraniteljskim porodicama koje su ga zlostavljale, pa je veći deo tinejdžerskih dana proveo na klupicama u parku i napuštenim kućama.

Na njenu nesreću, Mičigen trenutno nema zakon o dobrom vladanju u zatvoru kao ni o smanjivanju kazne, ali se nada da će se to promeniti kako bi njen suprug mogao otprilike 2027. godine da napusti zatvor, a u suprotnom će tam biti do 2034.

- Verujem da bi Viktora trebalo da pomiluju, ne samo zato što je njegov slučaj bio nepravedan, već i zato što je on sad 30-godišnjak koji je naučio mnogo iz svojih grešaka i samo želi da dobije drugu priliku u životu - rekla je i ispričala da se kaje zbog svega.

Mnogi korisnici Instagrama i TikToka osudili su njihovu vezu kao i njenu odluku da se uopštee počne da se dopisuje sa ubicom. Ipak, njih dvoje ne mare za ružne komentare već jedva čekaju da započnu zajednički život.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:11

ŽENE, UVEK PROVERAVAJTE OVO! Devojka saznala da ju je dečko PREVARIO i to na NAJLUĐI mogući način! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track