30 GODINA POKUŠAVA DA POLOŽI VOŽNJU: Drhti, plače i GUBI SVEST kad uđe u auto, promenila 7 instruktora, a ovo je najviše PLAŠI!
Foto: Profimedia

30 GODINA POKUŠAVA DA POLOŽI VOŽNJU: Drhti, plače i GUBI SVEST kad uđe u auto, promenila 7 instruktora, a ovo je najviše PLAŠI!

Ludi svet -

Britanka Izabel Stedman zbog straha za vreme vožnje drhti, plače i gubi svest, iako nikad nije doživela saobraćajnu nezgodu.

vožnja, automobil
foto: Profimedia

Britanku Izabele Stedman muči veliki problem. Naime, ona već 30 godina pokušava da položi vozački ispit. No, tokom svake vožnje se toliko uspaniči da drhti za volanom, plače, a nekoliko puta je i pala u nesvest.

Četrdesetsedmogodišnja majka dvoje dece iz potrošila je već desetine hiljada funti na neuspešne pokušaje polaganja vozačkog ispita. Želja joj je da odveze ćerku na fakultet i poseti udaljenu rodbinu.

Naime, njena fobija je počela na prvoj vožnji i nije prestala, iako nikad nije učestvovala u saobraćajnoj nezgodi. Posebno je anksiozna kad naiđe na kružni tok.

Promenila je već sedmoro instruktora, koji su u vožnji često morali sami pridržavati volan i naglo kočiti kad bi se onesvijestila. Svoj problem je pokušala da reši i hipnozama, ali bezuspešno. Doktori ne znaju što uzrokuje njenu fobiju.

devojka, kola, vožnja, automobil
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./HAKrevija

Bonus video:

00:20

Selo - Prijava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track