Najnovije vesti

DEVOJKA PLANIRA DA CELO TELO PREKRIJE TETOVAŽAMA: Kaže da joj je to životni SAN, uprkos tome što ima jedan neverovatan STRAH! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

baš je seksi

DEVOJKA PLANIRA DA CELO TELO PREKRIJE TETOVAŽAMA: Kaže da joj je to životni SAN, uprkos tome što ima jedan neverovatan STRAH! FOTO

Ludi svet

Prelepi Instagram model i tatu umetnica je ispričala zašto želi da celo telo prekrije tetovažama i šta ti njeni crteži znače.

Kati je Nemica i ima 23 godine, a prvu tetovažu je uradila sa 15 godina i od tada se nije okrenula. Ona je sada prisutna na mrežama i gradi svoje onlajn prisustvo gde preko 10.000 fanova prati njen put tetoviranja tela i ljubavi prema ovoj umetnosti piše Daily Star.

- Kada sam imala 15 godina, istetovirala sam datum rođenja moje majke na ramenu i ključnoj kosti - rekla je Kati.

- Posle dugačke diskusije sa mamom, došle smo do kompromisa, pa sam prestala da se bušim i stavljam minđuše - nastavila je.

Kati je završila srednju školu i radila u bar, zatim u osiguravajućoj kompaniji da bi se na kraju okrenula mastilu i sada je skoro 3 godine tatu umetnik.

- Slikala sam kao mala - objasnila je Kati i rekla da je već sa 11 godina želela time da se bavi i da bude skorz istetovirana.

Nema pojma koliko je para do sad potrošila na tetoviranje jer kako kaže, to je uzimanje i davanje, ona tetovira druge umetnike, oni nju.

Trenutno Kati ima crno-bele tetovaže po nogama, grudima, stomaku, vratu i rukama. Dominiraju lobanje, listovi i cveće, gotska slova, dim, ptice, dramatična ogrlica, ali njen plan je da se cela prekrije tetovažama.

- Celo telo da bude puno, a onda nešto diskretno na licu. Planiram slova između kose i glave, t+za sada ne znam gde ću to da uradim i kada - kaže Kati.

Međutim, nije uvek lako za umetnika da ide pod igle jer za razliku od nekih drugih "zavisnika" od tetoviranja, ona ne voli igle i pištolj za tetoviranje.

- Ne volim da me tetoviraju - uvek boli, a najviše me bolelo na stomaku, leđima i zadnjici, kao i pazuhu.

Kati privlači pažnju gde god se pojavi, kao i većina alternativnih likova.

- Reakcije su uvek različite i neočekivane, ali retko čujem nešto negativno. Čak i stariji ljudi su oduševljeni crtežima, kažu da su baš slatki - kaže ova Nemica.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

SUBOTIĆEVA SE SKOCKALA ZA ULAZAK U ZADRUGU 5: Uhvatila je trema i NERVOZA, izgleda kao LUTKA, a evo ko ju je ISPRATIO! (VIDEO)
00:15

SUBOTIĆEVA SE SKOCKALA ZA ULAZAK U ZADRUGU 5: Uhvatila je trema i NERVOZA, izgleda kao LUTKA, a evo ko ju je ISPRATIO! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja