MUŠKARAC (32) RAZBIO ZID NOVOG DOMA I NAŠAO LUTKU SA JEZIVOM PORUKOM: Prve vlasnike IZBOLA sam 1961! Evo zašto on neće da se seli
Foto: Profimedia

STRAŠNO

MUŠKARAC (32) RAZBIO ZID NOVOG DOMA I NAŠAO LUTKU SA JEZIVOM PORUKOM: Prve vlasnike IZBOLA sam 1961! Evo zašto on neće da se seli

Ludi svet -

Britanac Džonatan Luis (32) pun sreće preuzeo je ključeve novog doma u Liverpulu, a potom se šokirao otkrićem lutke sa zastrašujućom porukom.

Nakon što je ušao u novi dom odlučio je da istraži prostoriju ispod stepenica. Džontan koji je inače profesor uzeo je čekić i razbio zid da bi u njoj ugledao lutku s porukom koja ledI krv u žilama.

U njoj je pisalo da je 1961. izbola prve vlasnike kuće i potom: "Nadam se da spavaš dobro."

lutka
foto: Profimedia

"Dragi novi vlasniku kuće, hvala što si me oslobodio! Moje ime je Emili. Prvi vlasnici su živeli u ovoj kući 1961. godine. Nisu mi se sviđali pa su morali otići. Samo su pevali i bili srećni. To je bilo bolesno. Moj izbor za njihovu smrt je bio da ih izbodem, pa se nadam da imaš noževe. Nadam se da dobro spavaš", pisalo je u poruci.

Luisu prijatelji govore da proda kuću, a on i ne pomišlja na to i svoj pronalazak smatra "presmešnim". Iako na pismu piše 1961. godina agent za nekretnine rekla mu je da je kuhinja izgrađena tek pre četiri ili pet godina i da mu papir, na kojem je bila poruka, ne izgleda staro.

cveće, dvorište, kuća
foto: Profimedia

Kurir.rs/Dailymail

Bonus video:

03:49

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM U DOMU DARE BUBAMARE! Izgubila NAJMILIJE: Strašno je, kad idem na GROBLJE sad nosim TRI BUKETA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track