ŠEF OFIRAO RADNIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Zaposleni mu naveo baš BIZARAN razlog zašto neće doći na posao, a on objavio poruku FOTO
Foto: Profimedia

au

ŠEF OFIRAO RADNIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Zaposleni mu naveo baš BIZARAN razlog zašto neće doći na posao, a on objavio poruku FOTO

Ludi svet -

Šefovi se u svojoj karijeri zaista naslušaju svakakvih izgovora za izostanak sa posla, ali jedan Britanac odveo je tu igru na sasvim drugi nivo svojim bizarnim izgovorom.

Naime, Ken Mur iz Bristola dobio je poruku od svog radnika u kojoj mu je napisao da neće doći na posao jer mu devojka nije oprala čarape. Dodao je i kako mu čizme imaju velike rupe, kratko se izvinio i informisao šefa da su mu ključevi kombija u kutiji.

zasadi drvo, buka, radnik
foto: Profimedia

"Ne mogu da dođem danas, ne mogu naći nijedne jeb*ne čarape. Nije oprala jeb*no ništa pa ne mogu ništa da nosim jer mi čizme imaju ogromne rupe. Oprosti, prijatelju. Ključevi kombija su u kutiji", poručio je ležerno radnik.

Vlasnik firme za postavljanje skela nije mogao sakriti svoj bes i odgovorio je radniku da bi ga drugi šef smesta otpustio. Međutim, uvažio je njegov bizarni izgovor i poručio mu da se vide sutradan.

Ken je nesvakidašnju poruku objavio na društvenim mrežama. Objava je u kratkom roku postala viralni hit, a korisnici su bili zabavljeni i šokirani drskošću skelara.

"Nije mogao kupiti čarape na putu do posla?", "Zašto mu samo nisi pozajmio par?", "Trebao si u se pojaviti na kućnom pragu sa čarapama", samo su neki od komentara.

zasadi drvo, buka, radnik
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track