MOJA S*SA POZNATIJA OD MENE: Srpska tiktokerka se oglasila nakon PEHA koji je doživela pred hiljadama ljudi! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ukiqukiq

nije se previše potresla

MOJA S*SA POZNATIJA OD MENE: Srpska tiktokerka se oglasila nakon PEHA koji je doživela pred hiljadama ljudi! (FOTO, VIDEO)

Ludi svet -

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, nedavno je doživela peh na bini, a sada je rešila da se našali na svoj račun.

Naime, Una se sada na Tiktoku našalila na račun teksta koji je izašao u domaćim medijima. Inače, njoj je tada na bini ispala dojka, a snimak je postao viralan.

- Hahaha, moja s**a poznatija od mene. Dešava se - napisala je Una na pomenutoj društvenoj mreži.

Una Kablar, Uki Q
foto: Printscreen/TikTok/ukiqukiq

Podsetimo, jutjuberki su ispale grudi, ali se ona tada, po svemu sudeći, nije mnogo uznemirila zbog toga.

- 'Ej, slušajte, ko je snimio kako mi ispada s**a... Nemojte to da okačite! Ali ako okačite, nema veze, ionako nije moja - rekla je ona pred svima.

Podsetimo, tiktokerka u opisu svog naloga na društvenoj mreži kaže da je "napravljena od vanzemaljaca", a tako naziva i svoju armiju fanova. Neobično se šminka i oblači, po telu ima istetovirane lobanje, vanzemaljce, ptice i čudna bića, a usta i oči često boji u crveno, kao asocijaciju na krv i modrice. Kosu često boji u zelenu, crnu i bordo boju i šminka se veoma tamnim nijansama, uglavnom crnim.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:28

SAMO RASKOŠ I LUKSUZ NA JAHTI! Soraja objavila neviđenu VRELU FOTKU sa drugaricama, tu je i poznata voditeljka! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track