MUŽ JOJ NA DAN VENČANJA ZAVRŠIO U BOLNICI: Ono što je mlada napravila je ŠOU! Evo sa kim je zaigrala PRVI PLES na svadbi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

HIT

MUŽ JOJ NA DAN VENČANJA ZAVRŠIO U BOLNICI: Ono što je mlada napravila je ŠOU! Evo sa kim je zaigrala PRVI PLES na svadbi! (VIDEO)

Ludi svet -

Jedna mlada iz Severne Karoline napravila je haos na mrežama kada je objavila snimak sa venčanja.

Naime, mlada Kristin Karmin na Tiktoku je objavila snimak gde se vidi kako pleše s improvizovanom verzijom svog novog supruga. Zapravo, ova verzija mladoženje je u lutka na koju je pričvršćen tablet na kojem je prikazana njegova fotografija.

venčanje, mlada, svadba
foto: Printscreen/TikTok

Mladoženji je, prema njenim rečima, pre venčanja pozlilo, a nedugo kasnije je hitno prevezen u bolnicu zbog trovanja hranom. Ne želeći da otkaže događaj, jer im je to već bio "treći pokušaj venčanja tokom korone", mlada je razgovarala s ekipom iz mesta održavanja kako bi smislila plan za hitne slučajeve. Tim je planom stvoren "maneken" sa svečanom odećom i tabletom, kao glavom mladoženje.

"U bolesti i zdravlju, u svom najboljem izdanju", Ista stvar dogodila se na dan našeg venčanja! Moj suprug je većinu vremena patio u kupatilu. Pokušala sam da se zabavim sa svojim curama", pisali su devojci, dok je bilo i onih koji su rekli da je trebalo da odloži venčanje.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track