ŠOK! PRODUCENT PRIZNAO DA IMA ŽENU I 2 DEVOJKE: Jedna mu je rodila DETE, a on im zabranio druge muškarce, osim u OVOM slučaju!
Foto: Printscreen/Instagram/alexmarinmex

ČUDAN ODNOS

ŠOK! PRODUCENT PRIZNAO DA IMA ŽENU I 2 DEVOJKE: Jedna mu je rodila DETE, a on im zabranio druge muškarce, osim u OVOM slučaju!

Ludi svet -

Meksičku javnost zaintrigirao je slučaj Aleksa Marina (36) producenta koji pored zakonske supruge ima još dve devojke sa strane. Devojke su se složile da će ga pošteno deliti, a ne odbijaju mogućnost da se s vremenom još neka devojka pridruži njihovoj vezi.

Mia Marin je supruga, dok Hamilet Ramirez i Žizel Montes imaju status devojaka, a zanimljivo je i da ovaj četverac ima bebicu, jednogodišnju djevojčicu koju je Aleksu rodila Žizel uz Mijino odobrenje, prenosi "infobae.com".

Za sve tri važi pravilo da ne smeju da se viđaju sa drugim muškarcima, ali ipak mogu da imaju odnose sa strane ako je u pitanju posao, odnosno snimanje porno filmova.

Naime, Aleks se danas bavi produkcijom upravo takvog sadržaja iako je pre devet godina, kada je upoznao tada 17-godišnju Miju, zarađivao tako što je popravljao telefone, računare i tablete.

- Bilo bi mi vrlo komplikovano da ih delim na emotivnoj osnovi. Zaljubljen sam u sve tri i svakoj od njih posvećujem jednaku količinu pažnje - rekao je Aleks i priznao da su u njihovom odnosu morala da se uspostavite određena pravila jer je ljubomora ipak prisutna.

Kurir.rs/A.A./infobae.com

Bonus video:

00:08

AKO NAM DETE BUDE RUŽNO, OSTAVIĆE ME! Barbara šokirala Darka, pevač odmah javno zakukao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track