OVOM LIKU TREBA DATI ORDEN ZA IZUM: Od starog šporeta napravio ROŠTILJ! Urnebesna URADI SAM ideja zbog koje će SRBI odlepiti FOTO
Foto: Profimedia

GENIJALNO!

OVOM LIKU TREBA DATI ORDEN ZA IZUM: Od starog šporeta napravio ROŠTILJ! Urnebesna URADI SAM ideja zbog koje će SRBI odlepiti FOTO

Ludi svet -

Društvene mreže već odavno važe za mesto na kojem možete naći razne informacije i praktične savete. Međutim, jedna grupa na Fejsbuku pod nazivom "Squatting Slavs In Tracksuits" bavi se svakodnevnim genijalnim izumima sasvim običnih ljudi.

Sigurno vas je dosad barem jednom oduševila neka naprava sa interneta koja olakšava posao, a ne košta ništa - samo je potrebna snalažljivost i dobra vizija.

Genije, Nauka
foto: Profimedia

Često takvi izumi mogu biti urnebesni, kao što je slučaj i sa ovom "uradi sam" roštiljskom rešetkom.

Naime, jedan čovek koji ima stari šporet na plin sa ringlama i rešetkama, dosetio se da ga malo prepravi i napravi idealan kućni električni roštilj. On je podigao rešetke sa ringli i preko njih stavio rešetku iz rerne, na kojoj je poređao meso.

Snalažljivost ovog čoveka je na zavidnom nivou, a ova fotka vrlo brzo je postala viralna. Za samo nekoliko dana prikupila je preko četiri hiljade lajkova i trista komentara.

"Pa ovo je genijalno", "Ovako ću sada da pravim roštij u kućnim uslovima", "Čega se sve čovek neće setiti", "Ako je uspeo da spremi meso na ovome, skidam kapu", "Pa ne mogu da dođem sebi od smeha", bili su samo neki od komentara, dok se jedna žena pitala ko će ovo sve da očisti nakon pripreme.

Šalu na stranu, ako je meso ispalo ukusno, najmanji problem je čišćenje šporeta i rešetke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:22

SRPSKO ZLATO: Severno od Niša skoro niko ne zna za ovaj proizvod od najkvalitetnijeg svinjskog mesa (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track