IMALI S*KS NA PLAŽI PRED DETETOM! Policija pokušava da otkrije ko je BIZARAN par sa snimka: Žena videla KAMERU, pa se nasmejala!
Foto: Printscreen YT

NEVEROVATNO

IMALI S*KS NA PLAŽI PRED DETETOM! Policija pokušava da otkrije ko je BIZARAN par sa snimka: Žena videla KAMERU, pa se nasmejala!

Ludi svet -

Seks je za mnoge ljude jedno od najlepših iskustava koje mogu da imaju sa partnerom koga vole, ipak ponekada parovi vole da ga začine ponečim što je zabranjeno i tako podignu atmosferu.

seks, posao
foto: Profimedia

Neki od parova neretko se odlučuju za seks na javnom mestu gde sve postaje uzbuljivije jer se plaše da će ih neko uhvatiti. Ipak, jedan par iz Portugala malo je preterao u egzibicionizmu, te su u sred bela dana imali seks u parku.

Osim što je oko njih bilo još ljudi u parku po lepom i sunčanom danu, tu je bila i devojčica koja je sedela tek nekoliko centimetara od njih, pa se pretpostavlja da im je to ćerka.

Neko od prisutnih snimio je kako žena, čiji su intimni delovi pokriveni peškirom, sedi na muškarcu dok njihova ćerkica sedi pored njih mirno. Da apsurd bude još veći, žena je videla da ih neko snima, te je samo pogledala u snimatelja i osmehnula mu se, pa nastavila da uživa u činu, koji se u ovom trenutku nikako ne može opisati kao intiman.

Par je naleteo na velike optužbe, a kako prenosi Daily Mail, koji poseduje ovaj snimak, portugalska policija krenula je u potragu za nepoznatim parom čim je ugledala ovaj neprimeren video.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track