NARUČIO KOLAČE U POSLASTIČARNICI, PA DOBIO RAZVOD! Žena odlučila da ostavi muža nakon što je saznala za SLATKIŠE: Kako je mogao?!
Foto: Shutterstock

SLUČAJNO JE SAZNALA

NARUČIO KOLAČE U POSLASTIČARNICI, PA DOBIO RAZVOD! Žena odlučila da ostavi muža nakon što je saznala za SLATKIŠE: Kako je mogao?!

Ludi svet -

Za Dan zaljubljenih niko ne očekuje da će dobiti papire za razvod braka. Obično se nadamo nekom lepom poklonu koji će nas mnogo obradovati. Ipak, kada napravimo katastrofalnu grešku, kao ovaj muškarac raskid je neminovan.

Naime, jedna žena je pred Dan zaljubljenih na računu svog muža ugledala neobičnu transakciju. Ona je sumnjala u muža, te je rešila da vidi kome je muž uplatio novac, pozvala je neopoznatu osobu i saznala da je reč o poslastičarnici.

Žena je tada rekla da se oseća "blesavo" jer je pretpostavila najgore kad je videla sumnjivu muževljevu transakciju, no kad za Dan zaljubljenih nije dobila poklon iz pekarnice opet je posumnjala da nije ni naručen za nju, pa je ponovno nazvala da vidi za koga je. Ispostavilo se da je kolač bio naručen za njenu najbolju drugaricu Ešli, dok je ona dobila cveće. Žena je bila jako uzrujana kada je saznala da je muž vara sa njenom najboljom drugaricom, te je odlučila da se suoči sa njim.

Žena je objavila video u kojem je objasnila šta se desilo, a on je ubrzo postao viralan. Pokupio je preko 1,4 miliona pregleda, a svi koji su ga videli stali su na stranu povređene žene.

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track