MUŠKARCA ZAVELA DOLI, ŽENKA DELFINA! Viđali su se svaki dan, imali su S*KS, pa se ubila: Doživeli smo vrhunac u ISTO VREME! VIDEO
Foto: Jutjub

SAMO ZA +18

MUŠKARCA ZAVELA DOLI, ŽENKA DELFINA! Viđali su se svaki dan, imali su S*KS, pa se ubila: Doživeli smo vrhunac u ISTO VREME! VIDEO

Ludi svet -

Malkom Brener (63) kaže da je osećao ljubavne strelice koje je Doli odapinjala prema njemu u zabavnom parku Sarasota na Floridi, koji je kasnije zatvoren.

Brenerovo iskustvo prikazano je u dokumetarnom filmu "Delfinska ljubav", premijerno prikazanom prošle nedelje na festivalu u Park Sitiju u Juti.

Delfin
foto: Printscreen

- Trljao sam joj leđa do repa i dok sam to radio i pomerao ruke ka njenom repu, Doli je počela da se uvija- prisećao se Brener i objasnio:

- Delfin je svesno biće, inteligentno i kreativno i vođenje ljubavi sa takvim bićem je savršeno.

Veza sa Doli počelaje kada mu je stavila do znanja šta su njene namere okrenuvši se prema njemu. Brener je dalje opisao kako je često posle kraja radnog vremena zabavnog parka ostajao sam sa Doli i drugim delfinima za čije je fotografisanje bio zadužen, što mu je omogućilo da ostane nasamo i vodi ljubav sa voljenom Doli.

U jednom intervjuu opisao je odnos sa delfinom rečima:

- To je kao da ste sa tigrom ili medvedom. To je životinja koja vas može ubiti za dve sekunde ako hoće.

On je u svom dokumentarcu čak i dodao da je njihov odnos bio toliko neverovatan da su doživeli vrhunac u isto vreme. Ipak, njihova veza imala je tragičan kraj, kada je Doli zbog prekida veze izvršila samoubistvo.

Brenerov odnos sa delfinom danas bi bio nezakonit. Florida je 2011. godine donela zakon kojim je zabranjeno vođenje ljubavi sa životinjama, pa njegovo priznanje o događajima iz 1971. godine nije kažnjivo, jer se zakoni ne primenjuju retroaktivno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track