P*NIS OVOG ČOVEKA POTPUNO POCRNEO! Polni organ počeo da mu TRULI i da se raspada, sve je bilo kao u HOROR filmu!
Foto: Profimedia

JEZIVO

P*NIS OVOG ČOVEKA POTPUNO POCRNEO! Polni organ počeo da mu TRULI i da se raspada, sve je bilo kao u HOROR filmu!

Ludi svet -

Psihoaktivne supstance i zavisnost od njih može da ima izuzetno ozbiljne, pa čak i fatalne posledice.

Ipak, iako danas ne postoji osoba koja ne zna štetne pojave do kojih dolazi prilikom korišćenja ovih supstanci, još uvek ima veliki broj ljudi koji se prilikom susretanja sa problemima okreću alkoholu, drogama i drugim opijatima.

penis, muški polni organ
foto: Profimedia

Politike za suzbijanje droga u poslednjem periodu su veoma aktuelne, međutim neretko korisnici droga ne znaju sa kakvim se problemima mogu da se susretnu kada se osluče da to urade još jednom, baš to se desilo 35-godišnjem latinoamerikancu kada je odlučio da u svoj penis ubrizga jednu dozu kokaina.

Taj 35-godišnji latino muškarac se tri dana nakon infekcije pojavio u bolnici pativši od neugodnim bolovima. Penis mu je postao crn i počeo je da trune.

Lekari iz Bronksa, u Njujorku, su otkrili da je koža na penisu nepoznatog muškarca odumrla, pocrnela i da je puštala smrdljiv iscedak. Koža oko njegovih mošnica je takođe počela da trune i ljušti se od korena penisa.

Penis, muškarac, lupa
foto: Profimedia

Stanje mu se popravljalo nakon što je pet dana uzimao antibiotik, a lekari su mu pre otpusta iz bonice dali tablete za desetodnevno korištenje. Rekli su da je pacijent odbio da ide na rehabilitaciju zbog zlouporabe droga, te da su ga kasnije izgubili, zbog čega ne znaju da li se potpuno oporavio.

Lekari koji su lečili pacijenta rekli su:

- Naš slučaj naglašava važnost uzimanja temeljne anamneze od intravenskih korisnika droga, budući da su oni u opasnosti od ubrizgavanja droge na neobična mjesta. Vrlo je važno da lekar savetuje aktivne intravenske zavisnike o mogućim komplikacijama ubrizgavanja droge u neuobičajna mesta.

penis, pčelica Maja
foto: Printscreen

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track