SLAGALA RODITELJE DA NE BI IŠLA U ŠKOLU, PA DOBILA STRAŠNE VESTI: Devojka otkrila kako su joj pronašli ovu OPASNU BOLEST! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO

SLAGALA RODITELJE DA NE BI IŠLA U ŠKOLU, PA DOBILA STRAŠNE VESTI: Devojka otkrila kako su joj pronašli ovu OPASNU BOLEST! (VIDEO)

Ludi svet -

TikTokerka po imenu Meri podelila je sa pratiocima priču iz detinjstva o tome kako je jednog dana spasila sebi život slagavši roditelje da joj nije dobro ne bi li izbegla odgovaranje u školi.

- Rekla sam mami da me boli grlo i da su mi potrebni čajevi. Glumila sam za desetku i žena ništa nije posumnjala. Otišle smo kod lekara, a mene je u kolima zaista počelo da boli grlo. Doktor je na pregledu primetio da nešto nije u redu - kaže Meri.

Meri, Dijabetes
foto: Printscreen YT

Doktor je tada na pregledu konstatovao da je premršava za jednu osmogodišnjakinju te je rešio da obavi još neke dodatne testove.

- Nakon što je dobio rezultate, doktor je prebledeo. Rekao mi je da mi je šećer u krvi na ekstremnom nivou i poslao me je odmah u drugu bolnicu. Tamo su mi postavili dijagnozu. U osmoj godini dobila sam dijabetes - rekla je Meri, koja posle ovog događaja nedeljama nije išla u školu, a čije je video na TikToku videlo više od pet miliona ljudi.

Dijabetes se najčešće otkriva slučajno i spontano”, “Vidiš kako ti je Bog poslao poruku, kao i tvojoj porodici, da zaista treba da ideš u bolnicu”, bili su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:33

MARKO KON ISKRENO O BOLESTI: Smršao sam u cugu 45 kilograma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track