SAZNALA SAM DA DEČKO POSEĆUJE STRIPTIZ KLUBOVE: Ova devojka napravila je osvetu za PAMĆENJE! Popela sam se na BINU i ŠOKIRALA GA
Foto: Profimedia

RASKID KAKAV SE NE OČEKUJE

SAZNALA SAM DA DEČKO POSEĆUJE STRIPTIZ KLUBOVE: Ova devojka napravila je osvetu za PAMĆENJE! Popela sam se na BINU i ŠOKIRALA GA

Ludi svet -

Naoružana čipkanim tangama i štiklama na platformu sa kristalima, Misi Piterson šokirala je svog dečka. Potajno mu je stavila uređaj za praćenje na auto i saznala da ide u striptiz klub. Kako bi mu se osvetila, dogovorila se s osobljem kluba, skočila na pozornicu i napravila šou.

- Izašla sam na pozornicu u grudnjaku i tangama koje mi je dala jedna od striptizeta, prišla mu i rekla: 'O, želiš šou? Sad ću ti ja pokazati šta je šou - rekla je 40-godišnja Misi o nastupu zahvaljujući kojem je na kraju i zaradila 100 dolara.

Njen TikTok video u kojem objašnjava šta je napravila dosad je pogledalo skoro 4 miliona ljudi.

Ona je ispričala novinarima da je njen večito 'lažljivi' bivši dečko Metju - čije prezime je odlučila da ne otkrije zbog privatnosti - ranije priznao da je posećivao striptiz klubove, plaćao striptizetama plesove u krilu, a potom i imao seks s nekima od njih. U želji da ostane veran Misi, "obećao" je da će u potpunosti izbegavati striptiz klubove, ali obećanje nije ispunio.

Kad je počeo da "nestaje", Misi mu je ugradila GPS u auto, što se na kraju pokazalo kao dobra odluka, jer je ubrzo saznala gde on to nestaje, piše "New York Post".

- Kad sam videla da je u striptiz klubu, zgrabila sam periku i striptizetske platforme koje držim u ormaru i otišla u klub - rekla je.

Nakon što je slatkorečivo nagovorila izbacivača da je pusti unutra, Misi, koja nikad nije bila u striptiz klubu, ispričala je paru striptizeta zašto je tu, za koje je kasnije rekla da su bile itekako voljne pomoći joj da sporvede svoj plan.

- Jedna od njih mi je rekla: 'Moraš izaći na pozornicu, biće urnebesno' - prisetila se ona.

Misi je rekla da su je žene pozvale u bekstejdž, gde su joj dale odeću koju treba obući, 20-minutni tutorial o tome kako plesati na pozornici i piće za hrabrost.

Nakon što je popila gutljaj alkohola, Misi je, u donjem rublju, skočila na pozornicu uz remiksovanu Rijaninu pesmu i priredila svom bivšem iznenađenje života.

- Bio je u apsolutnom šoku kada me je video. Bio je stvarno ljut. Ali nije me bilo briga, prilazila sam svim drugim muškarcima u klubu, plesala pred njima i dobro zaradila - ispričala je.

Nakon što je "zavodljivo" otplesala samo jednu pesmu tokom koje je ostala odevena u grudnjak i gaćice, Misi je ponosno pokazala srednji prst svom bivšem.

- Rekla sam: 'Nikad me više nećeš videti', okrenula sam se i otišla - pohvalila se i dodala da su joj vlasnici kluba nudili posao pre nego što je pobegla.

Iako je pristojno odbila ponudu za posao, Misi se nakon nastupa osećala snažno i samouvereno.

- Sjajno sam se osećala. Mislim da je to bio genijalan način da se stvari završe - rekla je, napominjući da ju je njen bivši od tada počeo zvati 10 puta dnevno sa skrivenih brojeva u pokušaju da se pomire.

- Bio je tako dobar osećaj videti kako žene pomažu ženama - dodala je Misi, a sajber skepticima koji sumnjaju u istinitost njene uzbudljive priče o raskidu rekla je:

- Samo ste jadni i ljubomorni što se niste sami setili da napravite tako nešto.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track