NISAM IMALA POJMA DA ME ČUDOVIŠTE TAJNO SNIMA: Našla svoj video na sajtu za odrasle, pa uradila nešto NEVEROVATNO da spasi druge!

HVALA JOJ

NISAM IMALA POJMA DA ME ČUDOVIŠTE TAJNO SNIMA: Našla svoj video na sajtu za odrasle, pa uradila nešto NEVEROVATNO da spasi druge!

Ludi svet -

Ova 25-godišnja žena nije imala pojma da je video sa njenim učešćem postavljen na sajtu za odrasle. O tome ju je obavestila prijateljica. Vest ju je traumatizovala.

- Incident se dogodio pre možda sedam godina. Bila sam zaista mlada, bila sam tinejdžerka. Nisam imala pojma da me ovo čudovište tajno snima dok nisam videla svoj video na Pornhabu - rekla je žena koja se krije pod pseudonimom Tisifona, u čast kazne grčke boginje.

Pornići, Zabrana, Cenzura, Evropski Parlament, Porno Filmovi

- Bilo je zaista poražavajuće. Smatram sebe veoma snažnom i obrazovanom osobom, ali to je bio trenutak kada sam bukvalno stala i pomislila: ne mogu više da živim. Ne želim više da živim - dodala je ona.

U intervjuu Tisifon je rekla da se popela na krov svoje zgrade želeći da okonča svoj život. Jedva je preživela.

Prema istraživanju iz 2020. sprovedenom u Australiji, Velikoj Britaniji i Novom Zelandu, više od jedne od tri osobe je zlostavljano objavljivanjem golih fotografija na internetu.

Da bi zaštitila druge žene Tisifon je počela da radi na aplikaciji koja će pomoći korisnicima da uz njihovo učešće pronađu necenzurisani sadržaj na vebu. Sistem zasnovan na veštačkoj inteligenciji je da skenira njihova lica, a zatim traži materijale na mreži.

Aplikacija je nazvana Alecto AI, u čast jedne od Erinije, otelotvorenja besa. Njegov začetnik je primenio niz bezbednosnih mera, uključujući biometrijsku verifikaciju i end-to-end enkripciju, u kojoj samo osobe koje komuniciraju mogu da čitaju poruke. Alecto AI neće sačuvati nikakve podatke na svom serveru.

- Sadržaj koji krši zakon ponekad se hostuje na različitim platformama. Teško ga je pronaći, razbacan je po celom Internetu - prokomentarisala je kreatorka aplikacije.

- Ne možemo da se odbranimo ako nemamo pristup tehnologiji koja nam može pomoći u tome - dodala je ona.

Alecto AI bi trebalo da bude lansiran do kraja ove godine. U početku će biti dostupan onim korisnicima koji plaćaju pretplatu. Međutim, devojka se nada da će uspeti da dobije sponzore, zahvaljujući kojima će aplikacija postati dostupna besplatno i za sve.

(Kurir.rs/Srbijadanas)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja