ŽENA NIJE VIŠE ŽELELA S*KS SA MNOM, PA SAM POČEO DA SPAVAM S NJENOM SESTROM: Šokantna ispovest muža koji tvrdi da je sad PRESREĆAN
Foto: Profimedia

PREVARA

ŽENA NIJE VIŠE ŽELELA S*KS SA MNOM, PA SAM POČEO DA SPAVAM S NJENOM SESTROM: Šokantna ispovest muža koji tvrdi da je sad PRESREĆAN

Ludi svet -

– Kada je moja žena odustala od našeg seksualnog života počeo sam spavati s njenom sestrom. Reći ćete da je to bilo pogrešno, ali ja sam srećniji nego što sam bio godinama. Na početku veze seks nam je bio dobar. Ali ona je radoholičarka i sve više stavlja svoju karijeru na prvo mesto. Uvek je preumorna za seks, prezaposlena ili pod stresom – napisao je jedan muškarac za "The Sun".

– Pokušao sam sve da bude bolje. Kuvao sam, prao posuđe, kuvao čaj, kafu i čak je vodio kupanje. Jednom sam je poveo na romantični spa vikend. Nije bilo nikakve razlike. Na kraju smo potpuno prestali voditi ljubav i sada smo već tri godine u braku bez seksa – nastavio je.

ilustracija, očajan čovek, brak, Bračni Odnosi, Svađa, Glavobolja
foto: Shutterstock

Jednog dana je pozvonila njena sestra kad njegove žene nije bilo. Na kraju joj je rekao koliko je nesrećan, a ona je rekla i da je nesrećna u svom braku.

– Proteklih mesec dana smo se imali odnose kada je moja žena na poslu. To je tako strastveno i uzbudljivo. Volim svoju ženu, ali ako je ne zanima seks, zar nije bolje da ga imam negde drugo nego da je ostavim? Nije da imam aferu s nekim s kim ću se zaljubiti. Ovo radim da bih ostao u braku. Njena sestra ima da izgubi koliko i ja, tako da neće ništa reći – zaključio je on.

par, prevara, posao, afera
foto: Profimedia

– Nisam sigurna šta želite. Kažete da ste srećni, pa se čini da želite moj blagoslov za svoju aferu sa sestrom svoje žene. Bojim se da vam to ne mogu dati. Iako vas neću osuđivati ​​i mogu razumeti zašto ste došli u ovu situaciju, mislim da će ovo verovatno završiti slomljenim srcem za sve uključene. Kad afera izađe na videlo, a na kraju, sigurno hoće, vaša će žena biti skrhana. Izdali su je dvoje najbližih ljudi. Ako zaista želite svoju ženu, odmah prekinite aferu i poradite na braku. Recite ženi da je volite i da vam nedostaje intimnost koju ste imali – odgovorila mu je Deidra, koja radi kao kolumnistkinja za pomenuti magazin.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track