OD MUŠKOBANJASTE DEVOJKE DO VRELE ZEČICE! Cena ovakog izgleda je samo 7.800.000 dinara i PORODICA: Ne čujemo se, ali srećna sam!
Foto: printscreen

odrekla se porodice

OD MUŠKOBANJASTE DEVOJKE DO VRELE ZEČICE! Cena ovakog izgleda je samo 7.800.000 dinara i PORODICA: Ne čujemo se, ali srećna sam!

Ludi svet -

Džesika (21), Nemica koja živi u Austriji, oduvek je maštala da postane Barbi u ljudskom obliku, otkako je u rukama držala ove megapopularne lutke koje su odredile živote mnogih mladih devojaka.

Na Instagramu je poznata kao Jessy Bunny i ponosna je na to. Ipak, ne može da zanemari činjenicu da je cela porodica ignoriše zbog dramatične fizičke transformacije. Ne mogu je prepoznati ni njeni roditelji, a kamoli dalji članovi porodice.

- Dobila sam telo svojih snova, ali je imalo svoju cenu. Platila sam to svojom porodicom. Tako je tužno jer bih volela da budem u kontaktu sa njima, posebno sa svojim bratom, bakom i dedom - požalila se Bunny svojim pratiocima od kojih su mnogi pokušavali da je uteše.

Priznaje da je platila tri korekcije grudi, punila zadnjicu, operisala nos i nekoliko puta ubrizgala filere u usne kako bi bile velike i pune. Zbunjena je reakcijom porodice, jer je sada, kaže, srećna, a ranije nije bila.

- Nekada sam se pretvarala da sam srećna i jaka, ali to nisam bila ja. Moji roditelji su veoma konzervativni, takvi su uvek bili tokom mog školovanja. Kad god sam nosila seksi odeću tokom leta, za njih je to bila noćna mora. Dali bi mi svilene marame da pokrijem dekolte - prisećala se.

Svojim vernim pratiocima otkrila je da još nije završila sa odlaskom pod nož.

- Nameravam da postanem još bučniji bez obzira na reakcije roditelja. Imati najveće silikonske grudi u Austriji jednostavno mi nije dovoljno. Želim da imam najobimnije usne u celoj zemlji - rekla je ona, a prenosi Dejli mejl.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:36

NASTAVLJA SE ESTRADNI RAT Đurićka uporedila Katarinu Živković sa MACOM DISKRECIJOM! ODLEPIĆE kad čuje šta je starleta REKLA O NJOJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track