NAKON PRVOG S*KSA OTKAČIO JU JE ZBOG DLAKA! Devojka pobesnela, pa mu poslala BRUTALNU poruku: Ni ja ne volim P*NIS u obliku...
Foto: Shutterstock

NIJE JOJ SE DOPAO KOMENTAR

NAKON PRVOG S*KSA OTKAČIO JU JE ZBOG DLAKA! Devojka pobesnela, pa mu poslala BRUTALNU poruku: Ni ja ne volim P*NIS u obliku...

Ludi svet -

Prvi seks sa partnerom je intiman čin jer dozvoljavate drugoj osobi da vas vidi u najranjivijem stanju. Jedna žena ispričala je svoju priču na TikToku o tome kako ju je partner osramotio zbog njenog tela, piše Njujork post.

Poruke koje joj je njen partner slao glasile su:

- Hej, ovo neće uspeti. Ti si seksi i smešna, ali kada sam video tvoje neobrijane pazuhe, meni ne ide, samo više volim obrijane pazuhe.

Ona je odgovorila:

- Znači ti imaš pazuhe, ali ja nemam, čak ni ako su neobrijani.

- To više volim - odgovorio je, ali ona nije bila zadovoljna odgovorom.

- Imaš penis u obliku kroasana, što ja ne volim, ali razumem da ne možeš ništa da uradiš povodom toga. I evo nas - rekla mu je.

Čovek je ostao zatečen njenim komentarom i jednostavno joj je rekao da je bio fin prema njoj pre nego što ju je nazvao kučkom. Mnoge žene su stali na njenu stranu u komentarima ispod videa na TikTok-u i složile se da su takvi komentari seksistički.

„Njegove preferencije su ukorenjene u seksizmu“, napisala joj je jedna žena. Drugi je dodao: "Izbegla si metak, devojko." Treći je rekao: „Tražio je izgovor da prestane.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track