NOVI SKANDAL! Stjuardesa optužila ILONA MASKA: Pokazao mi je ONU STVAR i NUDIO KONJA ZA S*EKS, on tvrdi da je to politički napad
Foto: Shutterstock

Au!

NOVI SKANDAL! Stjuardesa optužila ILONA MASKA: Pokazao mi je ONU STVAR i NUDIO KONJA ZA S*EKS, on tvrdi da je to politički napad

Ludi svet -

Insajderi otkrivaju da je kompanija Space Iks u vlasništvu Ilona Maska navodno platila jednoj stjuardesi 250.000 dolara kao deo sporazuma o otpremnini 2018. kako bi zaustavila priče da ju je gazda „izložio pogledu na njegov polni organ i predlagao joj seks“.

Stjuardesa
foto: Profimedia

U to vreme se za šefa SpaceKs-a, koji je negirao te tvrdnje, govorilo da se zabavlja sa Amber Herd koju je upoznao na Met Gala-i 2016. godine i da je okončao razvod od Talule Rajli.

Insajderska istraga otkrila je da je stjuardesa, koja je radila po ugovoru u kabinskom osoblju za flotu korporativnih mlaznih aviona kompanije SpaceKs - optužila Maska da je „otkrio svoj penis u erekciji, dodirnuo njenu nogu i ponudio da joj da konja u zamenu za seksualnu uslugu (!)“ krajem 2016. Ona je odbila njegov predlog.

masaža, Masiranje
foto: Shutterstock

Prepiska putem e-pošte i drugi zapisi sada navodno potvrđuju njene tvrdnje, kao i to da su je u kompaniji SpaceKs ohrabrivali da dobije licencu za masera, kako bi mogla da masira Maska.

Mask, koji je u procesu preuzimanja Tvitera, demantovao je ovo, rekavši da su "neverovatne optužbe potpuno netačne" i sugerisao da su "napadi" na njega politički motivisani. Od stjuardese traži da otkrije informacije o ovom delu njegovog tela kako bi dokazala da se incident dogodio:

„Ona to neće moći da uradi, jer se to nikada nije dogodilo“.

U izjavi za Business Insider, Mask tvrdi da u ovoj priči ima "mnogo više".

Ilon Mask
foto: EPA / Patrick Pleul / POOL

„Ako sam bio sklon da se upustim u seksualno uznemiravanje, malo je verovatno da će ovo biti prvi put u mojoj 30-godišnjoj karijeri da to izađe na videlo“, napisao je on, nazivajući priču „politički motivisanim hitom“.

Stjuardesa je rekla svojoj prijateljici da ju je Mask zamolio da dođe u njegovu privatnu sobu tokom leta na „masažu celog tela“, kako se navodi u optužnici, a kada je to učinila našla ga je „potpuno golog, stavio je samo čaršav koji je pokrivao donju polovinu njegovog tela“.

Mask joj se navodno izložio tokom masaže, dodirivao je i pozivao je da "učini više" u zamenu za konja.

Bivša stjuardesa veruje da joj je skraćeno radno vreme u SpaceKs-u nakon ovog incidenta, pa je 2018. kontaktirala advokata i poslala žalbu kompaniji. Mask se navodno o svemu izjasnioi, a slučaj tada nije stigao do sudova,

Dolari
foto: Rojters

U novembru 2018, Mask, SpaceKs i stjuardesa su sklopili sporazum o otpremnini na osnovu koga je dobila 250.000 dolara u zamenu za obećanje da neće tužiti današnjeg vlasnika Tvitera. Sporazum je navodno uključivao klauzule o neotkrivanju i neomalovažavanju kojima joj se zabranjuje da otkrije bilo kakve informacije o Masku i „njegovim poslovima“.

Kurir.rs/Joe

Bonus video:

00:02

Maloletnu Zvezdu Granda tata prati na nastupima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track