Najnovije vesti

JEDVA PUNOLETAN MOMAK ZAPROSIO ŽENU OD 76: Kažu da mogu da mu budem PRABABA, ali naša S*KSUALNA hemija je ODLIČNA! (VIDEO)
Foto: Tik-Tok/peppedanna1

NEOBIČAN PAR

JEDVA PUNOLETAN MOMAK ZAPROSIO ŽENU OD 76: Kažu da mogu da mu budem PRABABA, ali naša S*KSUALNA hemija je ODLIČNA! (VIDEO)

Ludi svet

Kažu da prava ljubav ne zna za godine, a jedan par iz Italije dokaz je za to. Naime, s razlikom od 56 godina, 76-godišnju ženu nedavno je zaprosio njen 19-godišnji dečko, Đuzepe Dana.

Par je postao popularan na TikToku, gde je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 miliona puta, mladić kleknuo na koleno i s više od deset ogromnih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

- La nostra promessa ("naše obećanje") - glasio je natpis uz video. Potom su prikazane i neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Đuzepe nosi zlatni lanac, a buduća mlada drži ružu. Đuzepe je takođe objavio i fotografiju zadivljujućeg prstena.

- Ovo je samo početak dugog niza - rekao je uprkos reakciji kritičara. Iako su njih dvoje možda zaljubljeni, drugi nemaju baš razumevanja za njihovu vezu, a mnogi nagađaju o pravim razlozima zbog kojih bi Đuzepe mogao da bude s ovom ženom.

prsten
foto: Printscreen TikTok

Dok su neki mislili da on lovi njeno nasledstvo, drugi su bili uvereni da želi Sony PlayStation 5. Nakon što su saznali njihove godine, Đuzepeovu verenicu su u nekoliko navrata nazvali i njegovom prabakom.

Međutim, čini se da je duboko zaljubljen u svoju devojku, jer im je uzvratio.

- Moja ljubav je lepa - rekao je.

- Mislim da ste malo ozbiljno shvatili kada ste rekli da volite starije žene - komentarisala je jedna osoba, dok je druga bila u neverici i jednostavno rekla da nema šanse da je ovo stvarno.

Ali nije sve tako negativno, jer su uspeli da pridobiju i neke obožavatelje, kao i njihovu podršku.

- Ne slušajte one s mržnjom kada vas neko usrećuje i kada volite onog kog smatrate pravim za vas - podržao ga je jedan.

Nije prvi put da je par s razlikom u godinama postao popularan na društvenim mrežama. Uprkos ružnim komentarima koji ženu nazivaju njegovom bakom, par kaže da je seksualna hemija odlična.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

Prosidba u emisiji Majke i snajke
03:20

Prosidba u emisiji Majke i snajke

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja